1122334455 Leylaa__gulser21 doktorum bana da 20 Mayıs dedi ama cinsiyetini bilmiyorum daha 🤗 sizin belli mı kaç haftaliksiniz
Leylaa__gulser21 1122334455 12+1haftalık hamileyim bende dün doktora gittim bana dedi erkek büyük ihtimalle ama ben tam olarak emin değilim her an değişebilir diyorum
KK16 Minikbebelak Ay gören çoğu Kıza benzetti ama beni görenler erkek diyen çok merakla bekliyorum ben de 🙈
KK16 Minikbebelak Ay gören çoğu Kıza benzetti ama beni görenler erkek diyen çok merakla bekliyorum ben de 🙈
Bebetonunannesii Ben daha cinsiyeti öğrenemedim ama bnce ERKEK Senesi. Çünkü kime sorsam hep erkek dio 😅
Burcuu9803 13 haftalıkken gittiğimde doktorum %90 erkek dedi 16 haftalık olduğunda kesin konuşuruz dedi bu şekilde olup değişen oldu mu acaba 😍
1122334455 Leylaa__gulser21 ben de 10+5 im canım bakalım 2 hafta sonra da benim kontorulum var ne diyecek acaba yazarım sana 🤗
Babykorkmaz Minikbebelak 27 haftalık hamileyim Erkek bebeğe cevremde ve instada gördüğüm kadarıyla erkek
zzeliizz 1tek-1cift benimde ikizlerim var🥰 20 gün kaldı ogrenecez inşallah. Bnmde gönlümden geçen bı kız bı erkek . İnşallah sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil gerçekten.
leylo29 Minikbebelak Erkek cevremdekiler de erkek diyor hep bnimde ogluşum olcak nasıp edersr rabbim👶🙏