gizem-ipek Ben ikizlere hamileyim biri kız diğeri erkek bilemiyorum o yüzden 😅 Ama etrafımda erkek de çok duyuyorum kız da aynı şekilde sağlıkla gelsinler hepsi de 🙏🏻
Sumeyyeerdem gizem-ipek cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendiniz benim de ikiz o yüzden merak ediyorum ☺️
Papatya-Kokusu Minikbebelak Bana herkes durusu cin takvimi rus takvimi falan filan erkek dediler ama kızımız olucak inşaAllah çevremdeki iki kişide kız
H-5335 Papatya-Kokusu benımde çın takvımı erkek dedı ay heycnlandım benım oglum var once saglık tabıkı am kız ostıyoruz bakalım 🥰
mamsiratimerve- Minikbebelak bence bu sene ikiside aynı benimde erkek ama kız da çok fazla duydum erkekte.. 😅
denizin_annesii Minikbebelak benim bebisim Ocak sonu Şubat’ın başı gibi dogucak cinsiyet erkek denildi bakalım kısmet 🤗
KK16 12 haftamız doldu. Doktorumuz tahminde bulunamadı hiç kopya vermedi dedi 🥴 Sizce neye benziyor 🙈 https://resimyukle.io/r/uVTcWzINnY
mucizegebelik6 Minikbebelak büyük oranda erkek kesinlikleee benimde erkek çevremde arkadaslariminda hep oglusu olucak insallah 😍💙🧿
1122334455 Leylaa__gulser21 doktorum bana da 20 Mayıs dedi ama cinsiyetini bilmiyorum daha 🤗 sizin belli mı kaç haftaliksiniz
Leylaa__gulser21 Bende dün hasteneye gitim 12 haftamdayım doktor büyük ihtimale erkek dedi bakalım hayırlısı olsun tam olarak emin değilim her an değişebilir diyorum
Leylaa__gulser21 Ama bence erkek senesi herkes oğlan doğuruyor ünlüler bile hepsi erkeklere hamile 🤰 😊😅