• Doğum
  • Sezaryan olacaklar ve olanlar yardım

Beyzatkl
Canim.ben sezeryan olali 2 ay oldu. Kesinlikle pijama ustu koy ilk gun sadece ust giydiriyolar cunku. Daha sonrasindada ben gecelik ve sabahlik oneririm hem giymesi cikarmasi kolay karninda sizi olacagi icin pijamanin lastigi dahi beni rahatsiz etmisti. Allah kurtarsin senide
Beyzatkl valla kesinlikle gecelik koy o dikişlerle pijama giyme bir de canım depend külot var ondan muhakkak al hem dikişlerin güvende olur hem sana rahat olur 16 gün oldu sezaryen olalı rabbim bir an önce toparlamanı nasip etsin 😇🙏
    Asli2663 kaç günde toparlandınız acaba ? Bende cumartesi olucamda merak ettim 😊
      Asli91 kuzum işin Aslı bir kalkarken zorlandım bir de ilk çişini yaptığında sonra 3 gün çok rahattım baş ağeım falan hiç olmadı ( bol sıvı ve kafein tüketmelisin) Ama sonra kaburga ağrım başladı yatıp kalkarken çok zorlandım ama bak bugün 17.günüm çok şükür iyiyim ben sağa sola yatamıyorum dikiş yerlerim acıyor onun harici oğlumu beşiğinden alıp koyuyorum rahat emziriyorum. Hiç üzülüp korkma kaygılanma ben yaparım yavrum için de. Ve hep yanında olsun öp kokla güçlenip toparlıyorsun yeminle 😊❤️
        Beyzatkl benim eltim yanina bi kac takim koymustu ama ameliyattan sonra pijama takimi giydi tesetturlu oldugu icin ziyarete gelenlerin yaninda bacagim oram buram acilmasin ddi pijamayla daha rahatim ddi, ama depend in kulot bezini al ben alcam, eltim almadi neye guvenerek bilmiom, rezil oldu resmen iskence gibi hastanenin verdigi muşamba seyleri kullandi
        Beyzatkl ben bi tane ikili bi tane 3 lü takım koymuştum yeterli oldu. Ama büyük beden almıştım beli rahat olsun lastiği sıkmasın diye gayet rahattım
        Ben elbise gecelikten almistim yanima bide pijama takimli gecelik pijama takimli olanin pijamasinin beli ayni hamile pantolonu gibi ayalarlanabiliyodu. Ayagi kalktigimda ebe kizdi artk pijama giy gecelikle bacaklarin usur lohusasin sen diye. Onlari gymistim belinden ayarlaninca cok rahat oluyo var mi yok mu hissetmisyosun bile hatta memnun kalip aynisindan bi tane daha aldim dikislerim iyilesene kadar onlari gymistim cokta rahatti tavsiye ederm