Kızlar kac tane pijama takımı koydunuz yanınıza gecelik ikili takım üclü takım hepsini koydunuz mu
Sezaryan olacaklar ve olanlar yardım
Depend kılodu nerden alabilirim
Annesininmelegi e bebekte migrosta var hep
Bende yârin sabah gidiyorum 😍
Asli91 kuzum işin Aslı bir kalkarken zorlandım bir de ilk çişini yaptığında sonra 3 gün çok rahattım baş ağeım falan hiç olmadı ( bol sıvı ve kafein tüketmelisin) Ama sonra kaburga ağrım başladı yatıp kalkarken çok zorlandım ama bak bugün 17.günüm çok şükür iyiyim ben sağa sola yatamıyorum dikiş yerlerim acıyor onun harici oğlumu beşiğinden alıp koyuyorum rahat emziriyorum. Hiç üzülüp korkma kaygılanma ben yaparım yavrum için de. Ve hep yanında olsun öp kokla güçlenip toparlıyorsun yeminle 😊❤️
Beyzatkl benim eltim yanina bi kac takim koymustu ama ameliyattan sonra pijama takimi giydi tesetturlu oldugu icin ziyarete gelenlerin yaninda bacagim oram buram acilmasin ddi pijamayla daha rahatim ddi, ama depend in kulot bezini al ben alcam, eltim almadi neye guvenerek bilmiom, rezil oldu resmen iskence gibi hastanenin verdigi muşamba seyleri kullandi
Ben elbise gecelikten almistim yanima bide pijama takimli gecelik pijama takimli olanin pijamasinin beli ayni hamile pantolonu gibi ayalarlanabiliyodu. Ayagi kalktigimda ebe kizdi artk pijama giy gecelikle bacaklarin usur lohusasin sen diye. Onlari gymistim belinden ayarlaninca cok rahat oluyo var mi yok mu hissetmisyosun bile hatta memnun kalip aynisindan bi tane daha aldim dikislerim iyilesene kadar onlari gymistim cokta rahatti tavsiye ederm