Melike3535 ben o hastanede 1 sene once dogum yapmıştım oyle bisey yoktu ya nasil birden bu hale getirmisler anlamis değilim üzüldüm simdi bana yakın hastanedeydi biraz

Arasinkardesioluyor benim kontrolden 2 gün önce hastane aradi beni gittiğim doktorun ay sonuna kadar izine ayrılcagini söyledi isterseniz bugün gelin isterseniz başka doktora randevu verelim dediler doğal olarak istemedim başka doktoru bende kendi doktorumu Aradım oda işi bıraktığını söyledi hastane bıraktı demiyo tabiki hastanenin sgklayla anlaşması bitmiş daha sonra hersey gitti birer birer siz kimde doğum yaptınız

Melike3535 ozaman ben ferit Tuna ya gidiyodum o doğumumu yapmıştı şimdi gözde hastanesine gecmis bende pek gözde hastanesini begenmiyorum ya napcm bilemedim sizin doktorunuz kimdi acaba ege sehirdeki

Arasinkardesioluyor ege şehir malesef kapanacak 🙏🏻 zaten çokta önereceğim bi hastane olmazdı🤷🏼‍♀️ doktor anlamında değil hastanenin genelinden bahsediyorum.. bence başka yerlere bakın, en iyisiyle en kötü arasında neredeyse fark bile kalmadı

Arasinkardesioluyor 150 cnm ege şehirde öyleydi nst için 50 tl artı alıyolardi çınarli ayrı ücret almio ve sezeryan doğumu epidural yapiyo

Gulerdemr01 gitmeye devam ediyomusunuz peki en son ne zaman gittiniz dilay gokdeniz su hastanesine geçmiş duyduğuma göre ege şehir kapanio çünkü bilginiz yok galiba