Kizlar Ege sehire giden varmi muayene ücreti ne kadar acaba bide hangi doktora gidiyosunuz
İzmir ege sehir hastanesi
Arasinkardesioluyor ege şehir battı canım ben gidiyodum ortada kaldm
Arasinkardesioluyor çoğu personel su hastanesine geçmiş cinarliya başladım bende 2 hafta sonra dogumum var piskolojimi bozdular
Melike3535 nasil yani kuzum nasıl battı
Arasinkardesioluyor baya kapandı 3 ortaklar anlaşamamis 2 hafta önce bıraktı benim gittiğim doktor
Melike3535 ben o hastanede 1 sene once dogum yapmıştım oyle bisey yoktu ya nasil birden bu hale getirmisler anlamis değilim üzüldüm simdi bana yakın hastanedeydi biraz
Arasinkardesioluyor benim kontrolden 2 gün önce hastane aradi beni gittiğim doktorun ay sonuna kadar izine ayrılcagini söyledi isterseniz bugün gelin isterseniz başka doktora randevu verelim dediler doğal olarak istemedim başka doktoru bende kendi doktorumu Aradım oda işi bıraktığını söyledi hastane bıraktı demiyo tabiki hastanenin sgklayla anlaşması bitmiş daha sonra hersey gitti birer birer siz kimde doğum yaptınız
Melike3535 ozaman ben ferit Tuna ya gidiyodum o doğumumu yapmıştı şimdi gözde hastanesine gecmis bende pek gözde hastanesini begenmiyorum ya napcm bilemedim sizin doktorunuz kimdi acaba ege sehirdeki
Arasinkardesioluyor dilay hanimdi sonra yeni bi doktor gelmişti ona geçmiştim nasip olmadı çınarli güzel tavsiye ederm sadece kadın doğum hastanesi olduğu için daha güzel
Melike3535 orda muayene ücreti ne kadar
Arasinkardesioluyor ege şehir malesef kapanacak 🙏🏻 zaten çokta önereceğim bi hastane olmazdı🤷🏼♀️ doktor anlamında değil hastanenin genelinden bahsediyorum.. bence başka yerlere bakın, en iyisiyle en kötü arasında neredeyse fark bile kalmadı
elfmoom Gerçekten çok haklısınız ya
Arasinkardesioluyor 150 cnm ege şehirde öyleydi nst için 50 tl artı alıyolardi çınarli ayrı ücret almio ve sezeryan doğumu epidural yapiyo
Arasinkardesioluyor ben gidiyorum sureklı oraya Dilay Gökdenız doktorumuz gayette memnunuz yani skntıda yok 150 TL muayene ucretı veriyoruz sadece bırsuru bilgi edinip gıdıyoruz
Gulerdemr01 gitmeye devam ediyomusunuz peki en son ne zaman gittiniz dilay gokdeniz su hastanesine geçmiş duyduğuma göre ege şehir kapanio çünkü bilginiz yok galiba
Gulerdemr01 Hala duruyor mu acaba doktor
Melike3535 çınarlıda hangi doktora gidiyosunuz
Sancakvsl onur beye geliyorum şuan da kapısında bekliyorum muaynem var😇
Melike3535 memnunmusnuz? Onur beyden bazen çok düz ve az konuşuyor