-Arya- Sehererol Patlıcan biber közledik dün onları salata yapacağım, yanına da ya karnınabahar patates atacağım fırına ya da makarna 😂
elfmoom Sehererol elazığ usulü ekşi tarhana çorbası, zeytinyağlı ıspanak borani , kabak yoğurtlama ve mevsim salata 🥰
Sehererol Fatma_4224 Kiz bacım sen ne diyon menüye bak bide başka bişey yapamam diyon 😁😁daha ne yapasin
Merve_0109 Sehererol bugün hamratligim üstümde ıspanaklı tepsi böreği açtım şuan fırında yanına mercimek çorbası bide yaran biber turşusu 😅
-Arya- Sehererol Ayırıp yağlıyorum heryerini, tuz, pulbiber, karabiberle iyice harmanlayıp yağlı kağıt üzerine dizip fırına veriyorum. Mis gibi oluyor 🤤🌸
Fatma_4224 Sehererol sağol canım 🤗🤗 aslında kahvaltı tarzı hazırlayacaktım da vazgectim hemen yaprak cıkarıp sardım 🥰
elfmoom Sehererol hahahaha 😂 kadınların klasik derdi🤭 ben de yarın kıymalı kapuska, sebzeli bulgur pilavı, havuç tarator yapıcam 🤭
Civcivinannesi1 Sehererol Patlıcan kebabı pilav mercimek çorbasıydı ama hiç birini yapamadım yemeğim fırında ve ocaktayken havadan dolayı elektirik gitti 🙄😅 peynir çay kurtarır bugünü artık
pusatmom35 Seherdmrkl valla benimkinin de umrunda değil 😂 5.haftalar erken ve o haftalar daha zor gercekten mide bulantisi herseyden tiksinme ben 14. Hafta oldum sukur mide bulantilarim geçti ama çiğ tavuk dan hala tiksiniyorum 😂
Seherdmrkl pusatmom35 evet çok şükür bulantım daha başlamadı da yorulunca biraz belim ağrıyor. Bi de ikinci benim ilkini kaybettim o yüzden bu sefer biraz daha dikkat ediyorum. Canları sağolsun başımda olsun da gerekirse üç öğün yaparım ☺️
Civcivinannesi1 Sehererol Yarına yemek şimdiden hazır en azından öyle düşünüp kendimi rahatlatiyorum napim 😅