momsturk Sehererol ben hazır tire köfte aldım bugün eşim çok sever. altına fırından pide aldım. biraz kebap tarzı yapacağım yanına salata ve patlıcan ezme
-Arya- Sehererol Ayırıp yağlıyorum heryerini, tuz, pulbiber, karabiberle iyice harmanlayıp yağlı kağıt üzerine dizip fırına veriyorum. Mis gibi oluyor 🤤🌸
Sehererol -Arya- Kayınvalidem bana onu yağda o şekil kızartmasini öğretti ama bidahakine sizin tarif deniycem Allah nasip ederse
Bebiscann Sehererol fırında soslu patates, karnıyarık, havuçlu pilav, yeşillik salatası yaptım bide ayran eşimi bekliyorum 😃😍
-Arya- Sehererol Yağda da kızarttığım oluyor ama üşendiğim zaman direk fırına atıyorum mis gibi pişiyor valla uğraşmaya değmez 😊👌🥰
Fatma_4224 Sehererol sağol canım 🤗🤗 aslında kahvaltı tarzı hazırlayacaktım da vazgectim hemen yaprak cıkarıp sardım 🥰
Sehererol Fatma_4224 Maşallah Rabbim enerjini artırsın inşallah 😁 inşallah bir enerjide bana gelirde yaparım😁
Fatma_4224 Sehererol inanki bazen hiç birşey yapasım gelmiyor Boyle son dk alelacele birşeyler pişiriyorum bazen eşimin gonlu olmuyo yaptığım yemeğe 😂 Bugün eşim dükkana goturmek için salçalı tavuk çorbası istedi onu yaptım erkenden uyandım 2 saat ona ugrastım. Birde 10 kişiler miş bir düdüklü yaptım hatta bugün yemek yapmiyim dedim yine de dayanamadım 😂
Fatma_4224 ezel90 ay ne kadar şanslısınız ya benim eşim hayatta yemez aynı yemeği 3 gün. Gunluk farklı taze yemek olacak 😏
MerveNur- pusatmom35 e o zaman normal benimki şimdi pişiyo eşim gelince beklicek biraz yapcak bişey yok 😂😂