Aseless pusatmom35 aboovv 😱😂 Allah’ıma şükürler olsun benim eşim bugüne kadar niye yemek yapmadın veya niye bu yemeği yaptın bile demedi yumurta kırıp koysam gıkı çıkmaz garibimin 😂
Aseless ezel90 ayy evet 2 günlük yapınca çok güzel oluyor diğer gün rahat ediyorsun yada evin başka işlerini yapmaya vakit kalıyor 😃
Zehra9616 Sehererol valla bende 21+2yim keyfini cikarin en fazla 5 hafta daha yaparim sonra duvarlarida kemirseniz umursamam diyorum 😁😁
Defne74 Sehererol bende hiç bilmiyorum tadını ilk defa yiycem buyur gel beraber yeriz akşama yemek yapması olmaz sizede 😊😊
esratpl Sehererol dondurulmuş bezelyeden bezelye yemeği yapıcam çok pratik oluyor yanına da pilav oh bitti gitti😂
Kbra240 Sehererol yumurtalı ıspanak yapicam bide karışık kızartma yapıp üstüne yoğurt dökücem birbiriyle alakasiz şeyler ama virusken ve 31 haftallikken bu kadar oluyor😑
Seherdmrkl pusatmom35 aynen öyle ben de henüz 5 haftalığım dün yine söylendi ben de dedim bence bulantılarim başlamadan yaptıklarımın değerini bil birkaç haftaya ölü balık gibi bayılacam sen yine yaparsın canım biliyorum ben seni diyor 😂 adamın umrunda değil
pusatmom35 Seherdmrkl valla benimkinin de umrunda değil 😂 5.haftalar erken ve o haftalar daha zor gercekten mide bulantisi herseyden tiksinme ben 14. Hafta oldum sukur mide bulantilarim geçti ama çiğ tavuk dan hala tiksiniyorum 😂
Seherdmrkl Sehererol ya vardiyalı olunca çok sıkıntı ama gece vardiyasinda oldu mu sabah geliyor kahvaltı yapıp akşam yemeğine kadar uyuyor ben de o hafta dinleniyorum 😂