Sehererol Tabi seve seve ama bu ölçüyle bayaaaaa bir çıktı baştan söyleyeyim 🤭🤭😂 orta boy soğanı küçük küçük doğradım 1 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı tereyağda biraz kavurdum azıcık rengi dönene kadar sonra 2 diş sarımsak ekledim azcıkta öyle kavurdum 1 su bardağı kırmızı mercimek 1 türk kahvesi fincanı bulgur yarım türk kahvesi fincanı da pirinç ekledim birazda böyle kavurdum sonra 7-8 su bardağı sıcak su ekledim kısık ateşte yumuşayana kadar pişirdim suyu sık sık kontrol et ama çekiyor çünkü eklersin ayrı bir yerde 1 1.5 yemek kaşığı sıvı yağda 1 buçuk 2 yemek kaşığı kadar unu kavurdum sonrada 2 tepeleme yemek kaşığı salça ekledim birazda onu kavurdum sonra 2 su bardağı su ekledim göz kararı tuz bolca nane karabiber kırmızı toz biber birazda kimyon ekledim azıcık söndürüp çorbaya ekledim birazda orda karışana kadar kaynatıp altını kapattım. Gerçekten çok çok nefis olmuştu bahartı biraz bol tutumca daha da lezzetli oluyor ama başta söylediğim gihi baya çıktı bu ölçüde bende dha azını keşfetmeye çalışıcam 😂😂😂