Seherdmrkl pusatmom35 ya gerçekten bazen bunalıyorum ne yemek yapacam derdinden 🙄bir de biraz seçici sürekli ağır yemekler ister ama artık alıştı bazen öğlenleri aparatif şeyler yapıyorum sonuçta akşam Bi de işte yiyorsun uğraşamam derim 😂
Seherdmrkl secoz yok canım benimki asla öyle şeyler Yemez biz de 11 gibi kalkar kahvaltı yaparız geç gelince geç yatıyoruz çünkü ama gitmeden yemek yaptım yer. Geldiğinde de yine börek poğaça birşeyler ister 🤷♀️ kocanın kıymetini bil 😂
MerveNur- pusatmom35 e o zaman normal benimki şimdi pişiyo eşim gelince beklicek biraz yapcak bişey yok 😂😂
MerveNur- Sehererol ah be canım kaynanam burda olsa yatardım valla ama iş başa düştü yaptık mecbur 😂😂😂
Defne74 Sehererol valla eşim kaz getirmiş bi uerden onu yolup pişirdim öglenden kalma pilavım da var ayran salata yeterli galiba bende bazen üşengeçlik olunca genelde makarna çorba salata yaparım 😂😊
pusatmom35 Seherdmrkl valla benimkide ağır şeyler istiyor hatta eskisi gibi yemekler yapmiyorsun diyor ama napabilirim tukendim artik yoruluyorum agrilarim var ayrica artik oglenleri de yemek yapiyorum hafif de olsa ne yapacağımı bilemiyorum ki hergun hergun🤦🏻♀️
Sehererol Seherdmrkl Kiz iki dk da bir sürü çeşit çıkardın ben dünden bugünün yemeğini düşünüyorum m😁😁
Sehererol Calisananne25 Ne kadar pilav türü bişey yapmıyor desende kendimi bir anda pilav yaparken.buluyorum😁😁😁