blueberyy00 yunusemreninannesiii inşallah ya alışveriş yapmak istiyorum elim.hep.kiz ürünlerine gidiyor sonra kendimi tutuyorum kesinleşsin öyle al diye 😂☺️
ecemnas88 yunusemreninannesiii ya bende aynı durumdan müzdaripim maalesef bacak kısımları çok rahat oluyor ama düğmeyi kapatamıyorum 🥲 tayt kurtarıcım oldu şu zamanlarda birde slopet bakıcam bakalım ☺️
Dunyammf cigdemkorkmaz Benimde bu hafta belli olacağını söyledi doktor 11 inci haftamda şaşırdım çok erken diye
cigdemkorkmaz Dunyammf kişiden kişiye değişiyor kimi zaman çok daha erken belli olurken kuzenimin 7.ayında belli olmuş
yunusemreninannesiii blueberyy00 11 kasım da insallah daha cok var gelmıyor zaman valla bebemi özledım 😂
Deletedmom_1 yunusemreninannesiii bende 16haftalığım daha öncedende az bi göbeğim vardı benimkide sivri büyüyüyor baya çıktı hatta erkek bebekse sivri büyür derler 🤩🧿
KaderUnutmaz yunusemreninannesiii bende şuan 16+4deyim göbeğim normalde de vardı sizinde dediğiniz gibi darda bolda giysem göbeğim belli oluyor cevremdekiler cok şaşırıyorlar hatta iç karnım küçük diye düşünüyorum başka bir açıklama bulamıyorum ben
yunusemreninannesiii KaderUnutmaz hahha bende valla sımdıden böyleysem son aya nasıl olurum Allah bilir 😂
blueberyy00 yunusemreninannesiii Yaaa aynı zamanda gidecekmişiz 😂😂 eşim o güne işini ayarlarsa gitmem gereken gün 11 Kasım
ressamistanne yunusemreninannesiii 🥲 benim kendi göbeğim ve üstünde sertleşme var sadece 16 haftalıpım ara ara göbeğim sert oluyor bazen de gidiyor hiç olmuyor 🥲
blueberyy00 yunusemreninannesiii Oh masallah öğrenmişsin ya darısı da bana sağlıcakla al kucağına inşallah 🤩🤩😂😂🌼🌼