blueberyy00 yunusemreninannesiii Oh masallah öğrenmişsin ya darısı da bana sağlıcakla al kucağına inşallah 🤩🤩😂😂🌼🌼
blueberyy00 yunusemreninannesiii evet geri sayım başladı inşallah miniğim kendini gizlemez hemen öğreniriz 🤭🤭
Evrim1906 yunusemreninannesiii tamamen yapı meselesi canım bende yarın 16 olacağım ve göbeğim yok oğlum dada öyle olmuştum zaten 20.haftadan sonra hafif çıkmaya başlamıştı hatta hamile olduğumu bilmeyenler kilo almışsın göbek yapmışsın diyordu bilenler de bebekte bir sorun mu var zayıf mı nie karnın küçük demişlerdi
ozturkt yunusemreninannesiii yunusemreninannesiii tamamen bunyeyle alakali bir durum. ilk gebeligimde bu kadar degildim ama su an 15 haftalik hamileyim goren 6 aylik mi diyor normalmis yani ozellikle doktora da sordum 😊 kisacasi pantolonlara cok erken elveda dedim 😂
yunusemreninannesiii ozturkt bende aynı sekıl de erkek bebek olduğu içinmidir nedir bilmiyorum karnım dik cıkınca doğal olarak bende erken veda etmiş oldum 😂
yunusemreninannesiii Oykum_06 ben 14 yada 15 olması lazım ama suan hamile pantolonu kullanıyorum benım bian da çıktı
yunusemreninannesiii Oykum_06 ben 14 yada 15 olması lazım ama suan hamile pantolonu kullanıyorum benım bian da çıktı