Ozlem42 Halada adet olmadım hayatımda ilk defa boyoe gecikti normalde cok düzenli ve adet sancılarım var ve beyaz akıntım koyu
minikumutlar Ozlem42 27sinde kan verdim beta 0.25 çıktı 28 inde regli olmam lazımken hala olmadım yükselmişmidir acaba adet olmamamınn sebebi nee
Miniktirtil Ozlem42 canim bu ay aynı şey banada oldu ilk gebeligimi 4 gün gecikmeyle öğrendim. Normalde adetim hiç gecikmez 6 ay önce kürtaj oldum ondan beri genelde hep gününde geldi ilk defa bu kadar gecikti. testler hep negatifti en sonunda regl oldum 😔 bende şaştım baya neyse hayırlısı olsun hersey kismet. Belki senin ki geç dollenmedir kafanı pek yorma ben kaç gündür stresten yedim kendimi pek Bi faydasi olmadi fazla üzüldüğümle kaldim
Ozlem42 Miniktirtil bilmiyorım ya beynim durdu iyice cok umutluydum gercekten sinirlerim yıprandı iyice bakalım akşamda çıkabilir sonuclar dediler kontrol edeceğim devamlı
minikumutlar Ozlem42 canım yarın kan vericem 7.günüm regli olmadım şeffaf akıntı oluyo arada bazen beyaz geliyor geceleri kasığımda sızı oluyo belimde ağrı oluyo ara ara ben kan verdiğimde eritrosit 4 çıktı sadece 13 gün bel sırtt kasık ağrısı çektim eritrosit den olabilirmiş bu ama reglimin geçmedi tek etken canım
derindemir Bfduam aynen canım.hatta post açmıştım erken gebelik testim silşkte olaa öift öizgi çıkmıştı.ona rağmen adet oldum.kaset testler hep negatifti😢
Bfduam minikumutlar sorma, benimde daha önce 6 gün gecikmişti sonra oldum, stres yapma olay dahada tersine işliyor. Kanda o çıkan maddeyi sordun mu Dr a önemli bi şeymiymiş?
minikumutlar Bfduam canım çok önemli değil dedi 1 ml yüksek onuda saymıyoruz yükseklikten dedi normal dedş
Bfduam minikumutlar geçmiş olsun canım. Haber ver gelişme olursa ve relaks, aksilik gibi dahada gecikiyor yoksa, bende öyle olmuştu.
Bfduam derindemir görmedim postunu canım, inş senin yine olacak Allah’ın izniyle, melek yavrun cennette bekliyor seni annesi🤲 Beklemesi zor inş Rabbim kimseyi bekletmesin bu yollarda. Adetin ne zaman?