Bfduam derindemir görmedim postunu canım, inş senin yine olacak Allah’ın izniyle, melek yavrun cennette bekliyor seni annesi🤲 Beklemesi zor inş Rabbim kimseyi bekletmesin bu yollarda. Adetin ne zaman?
derindemir Bfduam Amin canımmm inşşş en kısa sürede bende alırım bu mutlu haberi.2 side beni bekliyor bir yerlerde😞😞Adetim yeni bitti canım.bat 22 kasım
Kymetnur Ozlem42 İnan ben de allak bullak oldum. Yarın çıkacak sonuçlar. Hevesim yok çünkü Pazartesi 2.30 çıkmıştı. Ama insan bi umut diyor belki vardır. Adet olmadım çünkü doktor da duphostan verdi kullan diye bilmiyorum valla 🥺 inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım sen de 🙏🏻❤️
Kymetnur Ozlem42 rabbim hayırlısını nasip etsin canım. Üzme kendini. Her şeyde bir hayır vardır. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah 🙏🏻❤️😔
Ozlem42 Öyle canım hayırlısı artık umudumu kaybettim Ocak ayında tüp bebek başlanılacak demektir yoksa gittikce amh degerim düşecek zaten düşük çünkü adetlerimde düzensizlesmeye başladı bu yaşıma kadar hiç bu sekılde yasamadım
Ozlem42 Odegılde adet gecikmesi neden oldu bizde gelmezse bu ay yumurtlama günüde degısecek nasıl olacak bilmiyorum