Ozlem42 minikumutlar bende aynı durumdayım kuzuu test yapmaya korkuturum suan en şiddetli bel agrım geceleride karın kasık agrım ama yarım yapacağım 2 gün gecti hic geçmezdi
minikumutlar Ozlem42 valla kuzum bende ağrı yok çok az belim ağrıyor gece yattığım da kasığımda sızılar oluyo gün içinde yok bugünde olmadım 6.günüm oldu bakalım inşallah
minikumutlar Ozlem42 valla kuzum bende adeetten 1 gün önce kan verdim beta 0.25 çıktı geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum bekliyorum
Kymetnur Smk mutlaka haber vereceğim. Yarın veririm perşembe alırım sonuçları. İnşallah istediğimiz sonuçlar olur. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
minikumutlar Kymetnur gece çıkıyor canım melis antalya diye Google arat tüp numarasını iste orda yazıyo
portakalcicegii minikumutlar tekrar kan verin yükselmiş mi ona bakarsınız, hem bu kadar strese girmezsiniz. Bu şekilde beklemek gerçekten çok zor 🌸
minikumutlar portakalcicegii valla canım perşembe kadar bekliycem ya üzülmek istemiyorum stres yapmıyorum şuan hiçç
Ozlem42 Kymetnur verdim yaaaaaa yarın çıkacakmış ultrasondan baktı gebelik görünüyor rahim ince ama kanda bakalım dedi ama görünmüyor dedi kese zaten yok sonucları bekliyorum eczanden test aldım negatif
Kymetnur Ozlem42 İnan ben de allak bullak oldum. Yarın çıkacak sonuçlar. Hevesim yok çünkü Pazartesi 2.30 çıkmıştı. Ama insan bi umut diyor belki vardır. Adet olmadım çünkü doktor da duphostan verdi kullan diye bilmiyorum valla 🥺 inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım sen de 🙏🏻❤️
Ozlem42 Moralim çok bozuk hala afet olmadım kanda gebelik ihtimal vermesemde çıkabilir dedi özel hastane olmasına ragmen hormon cihazımımız yok baska hast gönderiyoruz dediler yarına kaldı sonuc ama erken gebelik testi aldım tek çizgi