gamze1126 Aszey2012 37+3 olduk suan. bugün catı muaynem vardi. doktor çatımın genis ve harika olduğunu söyledi 😊 artik heran olabilir bol hareket papatya adacayi ic dedi. 1 cm acilmam varmis bebegin kafasida burda dedi. bebege cok kilo aldirma normal doğumu cok kolay yaparsin dedi. 😊 sancilarim var düzensiz. bol sık idrara çıkıyorum. gece saga sola zor dönüyorum sancidan ama cok güzel gecti gitti. bekkiyoruz artik kızımı 🥰
Esssmom mom170 benim hafif adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor genelde geceleri oluyor ama çok şiddetli değil henüz
MelisaMila Mihricannnnn En son 8 gün önce gittim 3 kg idi. Bu hafta iyi beslenmeye çalıştım umarım kilo almıştır biraz daha. Sizin Bebişin nasıl
Mihricannnnn MelisaMila bende en son gittiğimde 3.250 gr dedi yarınmış yine gidicem geçen hafta gitmiştim cinsiyeti nedir benim erkek
2prens-annesii Aszey2012 38+1 haftalığım bende ikinci gebeliğim ve günün yorgunluğunu akşamları çekiyorum yalancı sancılar şeklinde artık doğurup hafiflemek istiyorum ya 4 yaşında da oğlum var onunla doya doya ilgilenmek istiyorum artık 😌
Masal__ 36+4 ilk gebeliğim, normal dogumdan korktugum için genel anestezi istiyorum burda da onla ilgili yazılanlardan sonra genelden de artık korkar oldum ne yapıcam belirsiz kafam çok karışık 🙄😔
Dilara0638 Aszey2012 38+5 olduk 3 cm açılmam var sancılarım başlamış nişan geleli 6 gün olacak hala doğuramadım ya😅🤷♀️
Medid06 Dilara0638 nişan renginiz açık pembemsi gibimiydi bir de bir kez geldikten sonra bir daha lekelenme yaşadınız mı bu hafta benim de geldi koyu sarı renkli kıvamlıydı aynı gün içinde bir kaç kez top şeklinde geldi doktor nişan olabileceğini söyledi yarın tekrar sorucam
Dicle63 Dilara0638 yaa maşallah ne güzel. Bende 38+5 oldum ama ne açılma ne sancı bebek bile doğum kanalında değil. Neyapmam lazım acaba siz bişey yaptınız mı?
Medid06 Aszey2012 37+5 😅 benim de bu hafta nişanım geldi yarın kontrolüm var doğum şeklimi belirleriz inşallah 🙏
Dilara0638 Medid06 sarı jölemsi bi kıvamda içinde pembe renk kan vardı 3 gün boyuncada böyle geldi ara ara sarı akıntı içinde pembe kan olarak seninkide nişan belli
MelisaMila Mihricannnnn Benim de erkek. Ama ben bacak ve ben sorunumdan sola yatamıyorum. İnşallah almıştır biraz daha kilo. Bugün belli olacak
Beyzannns 36.haftamdayım sabah kontrolüm var sezeryan günü alacağım 😅😂 çok heycanlıyım sağ tarafımda yattığımda bebeğim üzerine yatıyorsun gibi bi etki oluyor olağanca gücüyle rahmime baskı yapıyor 🥺🥺😂
Papatyanne33 MelisaMila ben devlete gidiyorum ya herhalde son ana kadar belli olmaz şimdilik herşey normal görünüyor çarşamba benimde kontrolüm var bakalım
honeyland Defne-06 özellikle akşamları kasılma oluyor bende de haftamız aynı suan bnde 38+6 haftalık oldum
Ayku6138 Esssmom Bende 12 den sonra 38 oldum bugğn randevum var Nst ye giricem bu zamana kadar hep normal baş geliş gözüküyordu bakalım yarın ne dicekler çatı muayenesinden de korkuyorum ama nolcak bakalım
gamze1126 Ayku6138 ben dün oldum o kadar kolaydi ki. doktorum masallah cok iyi bi kadin cok seviyorum. benide korkuttular bi arkadas kan gölü icinde kaldim yettigim yer sırılsıklam kan oldu filan demisti. benim 1 damla olmadi kanamam. sadece bakıldığı için biraz daha sık idrara çıktım dün
Glsm48 gamze1126 benim de 37+2 3200 gr olmuş bebeğim , daha fazla kilo alırsa doğum zor olur gibi , beslenmeme de çok dikkat ediyordum nasıl yapsam bilemedim