Dicle63 Dilara0638 yaa maşallah ne güzel. Bende 38+5 oldum ama ne açılma ne sancı bebek bile doğum kanalında değil. Neyapmam lazım acaba siz bişey yaptınız mı?
Dilara0638 Dicle63 ben yürüyüş çok yapıyorum yerimde durmuyorum diyebilirim 35ten beri pilates topuyla hareketler yapıyorum zaten açılmam 36da başladı 1 cm olarak 37ye kadar dayansın diye bıraktım bi hafta sonra yeniden pilates topuna başladım hurma yedim artık hergün sıcak suyla duş alıp karnıma kasıklarıma fln iyice suyu tutuyorum 2 günde bir ilişki yaşıyoruz bilmiyorum bunların etkisimi oluyor ama 🤷♀️ nişanımda alttan 2.kez muayene olduktan sonra geldi
muges44 Aszey2012 37+4 bizimde doğum şeklimiz belli değil, belli olaydı iyiydi. Her hafta gidip geliyoruz işte🤷🏻♀️Geceleri sağ sol dönmek kâbus, +11 kilo ile yola devam. Toplanmalar sertleşmeler stabil😂Sancı mancı yok hiç..
Dicle63 Dilara0638 yürüyüşten başka hiçbirşey yapmıyorum. Ama normal gün içimde hateketliyimdir. Bakalım bizimki nezamn gelicek
MelisaMila Mihricannnnn Benim de erkek. Ama ben bacak ve ben sorunumdan sola yatamıyorum. İnşallah almıştır biraz daha kilo. Bugün belli olacak
Glsm48 gamze1126 benim de 37+2 3200 gr olmuş bebeğim , daha fazla kilo alırsa doğum zor olur gibi , beslenmeme de çok dikkat ediyordum nasıl yapsam bilemedim
gamze1126 Glsm48 bende gebelik sekeri varda iri olacak gibiydi hep 10 gün önden gittik. ama o fark 4 güne kadar düştü cok şükür. o yüzden hani sekere dikkat et kilo almasin fazla dedi doktorum. bol bol hareket ediyorum. acikcasi artik cook dikkat edemiyorum ama öyle tatli yesemde abanmiyorum. sekere filan dikkat edince cok artmaz diye düşünüyorum bebek kilosuda. insallah yani 🤲😊
Melisa_123 37+2 yim ikinci doğum olcak insallah bi aksilik olmazsa normal bakalım hayirlisi bekliyoruz ☺
Saltukbugra-Annesi Aszey2012 37+3 olduk 7. Ayda hemoroid çıkmıştı kremle indirmiştim geçti diye kremi bıraktım iki gündür tekrar acısını yaşıyorum şişti kreme devam onun dışında henüz yalancı sancı bir iki kere çektim kısa sürdü yürüyüşle geçti normal doğum diye konuştuk doktorla son anda herhangi bir sağlık sorunu yaşamazsak tabii bekliyoruz 🤗
Kubra2721 Aszey2012 yarin 37+0 olacagim kontrolum var doktorum cati muayeneside yapacak. Aksamlari ozellikle cok fazla sertlesme ve kasilma var ama karnimda hala kasiklarima inen bi sanci olmadi. Doguma yakin ishal olunuyormus bende basladi bakalim ne zaman gelecek beyefendi simdilik normal dogum istiyoruz hersey yolunda giderse