Hayal2121 Uuzum Çok teşekkür ederim Cnm saol bebek kilo almalı hemen çünkü biraz kilo alsa hemen sezeryanla alınacak bebek
Uuzum Hayal2121 inşalalh hayırlısıyla saglikla dogar ben her akşam yiyorum haftasına gore kilolu oyuzden
Uuzum Hayal2121 he bide tavuk baget haşlayıp icine patates ve havuc at sonra icine ekmek dograyip ye yanina ayran yada yogurt olsun haftada iki gun ye gerçekten cok isee yarıyo
Ceylin680 Hayal2121 geçmiş olsun canım inşallah birşey olmaz .merak etme sendromlar genelde genlerde olur sonradan oluşmaz eve gitmekle en iyisini yapmışsın stres insana kilo verdiyor.ben 18gün yattım hastanede bebeğimle hamile degildim hem kilo verdim hem saçlarım döküldü yüzümde garip bir renk vardı aynada kendime bakinca Taniyamadim evde beklemek daha az stres havuç rendele havuç ye o kilo yapar bebekte tansiyonda 2sey dengeler biri su diğeri yürüyüş
Hayal2121 Ceylin680 Çok sağol canım benim inşallah bende iglesirim en kısa zamanda Rabb’im den dileğim bütün şifa bekleyen hastalara Allah’ım şifa versin inşallah bende bu gebeliğimde çok acılar çektim yinede Allah’a şükürler olsun bide havuç suyumu yoksa sadece rendeleyip mi yiyecem bide doktor dedi 10 gündür burda kaldın dedi bebeğin karın çevresi aynı gelişmiyor ondan da çok stres yapıyorum bide hastanede diyetisyen yemeği yiyordum resmen ac kalıyor dum yemek tuzsuz bişey de dışarıdan sipariş edemiyor dum tuzlu olduğu için 😔
Ceylin680 Havuç rendeleyip ye suyunu elde etmek zor .evde yersen yemek cok rahat kilo alırsın bebeğinde alır.bebekler doğunca daha hızlı kilo alıyor sen kilosuna çok takılma Birde kaç haftalık bebegin
Hayal2121 Ceylin680 Sağol canım benim Allah razı olsun öyle deneyecem havuç rendeleyip yicem bebeğim 28 haftalık doktor kilo alsın bebek dedi sezeryana alabilmek için biraz bebeğin kiloya ihtiyacı var 😔
Ipekmom Hayal2121 bende 35 haftadan beri tansiyonla uğraşıyorum günde 2 tane tansiyon hapı kullaniyorum dün kontrolüm vardı 37 +3 haftalığım bebek 2600 49 cm haftasına göre çok ufak doktor bebeğin strese girdiğini söyledi 38 +3de yani 9 kasımda zorunlu sezeryana alinicam ciğer gelistirici vurulucam ve kuvezde kalma ihtimali var umarım düzelir sağlığınıza kavuşursunuz allah kimseye yaşatmasin bu durumu
Hayal2121 Ipekmom Allah sizede şifa versin inşallah bana ciğer geliştirici iğne yapıldı erken doğum riski olduğu için bakalım herşeyin hayırlısı olsun Allah’tan umudumu asla kesmem herşey gelsin yeterki Allah’tan gelsin şükürler olsun Allah’ıma bize sadece dua etmek düşüyor 😔
Ipekmom Hayal2121 bebeginiz için keşke gözlem altında kalmaya devam etseydiniz hareketlerine çok dikkat edin bebeğin ve tansiyonunuzu sürekli olcun
Ipekmom Hayal2121 ve buralarda çözüm arayıp tavsiye alıp aklınızı karıştırmayın doktorunuzla iletişim halinde olun tansiyon hastaları herşeyi yiyemezler doktorunuz size ne yiyip ne yememeniz gerektiğini zaten söylemiştir yatıp dinlenin ve lütfen doktorunuzun dediklerini yapın havuç ta çok fazla a vitamini vardır fazla tüketirseniz tansiyonunuz daha da kötüye gider normal insanlar bile havucu çok fazla tüketmemeli kontrol altında yemelisiniz bilincsizce birşey yapıp sonradan pişman olmak yerine gerçekten doktorunuzla bu süreci yonetin
Hayal2121 Ipekmom ben şuan annemin evine geldim annemde kalıyorum annem Allah ondan razı olsun inşallah bana bakıyor tuzlu yemeği kestim haftada bir kontrole gidecem artık doktorun takibi altında kalacam bakalım inşallah bebeğim kilo alır biraz en azından sezeryana alabilmek için
Ipekmom Hayal2121 güzel düşünün güzel olur stres de bebeği etkiler stres yapmayın bebek zaten yediklerinizden kiloyuda vitamini de alır tansiyonunuz duzenlenince risk ortadan kalkar tansiyona dikkat edin allah hepimize kolaylık versin
cilos1987 Bnmde 21 haftalikken karin cevresi 2 hafta geriydi. pekmez muz ceviz badem kaşar peynir yedim.24 jaftalikken gittim gerilik 1 haftaya düşmüştü.25 te gittim 4 güne inmişti gerilik.simdi 27 yim bilmiyorum.gebelikte seker çıktı şimdi diyet yapıyorum.
Hayal2121 cilos1987 Benimde aynı vala karın çevresi çok geride dedi bakalım pazartesi kontrole gidecem inşallah herşeyin hayırlısı Allah sizede şifa versin inşallah 😔
Hayal2121 Ipekmom İnşallah herşey düzelir inşallah bütün şifa bekleyen annelere ve bütün müslümanlara rabbim şifa versin inşallah 🤲