Aag06 DerinMavii hahaha iliski bi halta yaramiyor bizde yaramadi,ahahha bide kilolarca hurma yedim,2gune bir tum ananas yedim 😂 ne 18bkati gunde 2kere merdiven inip ciktim yok olmadi 😂
DerinMavii Aag06 demek ki nasip canim yatanlar normal yapıyormuş kader cidden:d bebege bağlı bisey bende sezeryan diyip dururken normal yapar mıyım acaba diyorum shhshs ilişkiye giremem zaten 2 aydır yanaşmıyorum normalde aciyor şimdi hele hele hiç
Elifffi DerinMavii sanırım onlardan biri benin 48le hamile kaldım 58le dopum yaptım şuan 47 kiloyum daha fazla verirsem halim kalmayacak
DerinMavii Elifffi evet verme bende 48dim işte çarpıntı oluyor çok doktorum 50 kilo altına düşersen tabi çarpıntı olur diyordu kan haplarina devam edicem doğumdan sonra ama bebege emzirirken geçer mi çok aciktirir mi onuda bilemiyorum acikcasi
Mimik Aag06 oooo masaAllah enerjine 🤯🤯🤯🤯 O uykusuzlukla hemde boylesi hareketli olman😎😎😎 Senin yaptiklarini tavsiye olarak yazdim aklimin en gorunen koşesine, ben de cok hareketliyimdir, bakalim, insaAllah verebilirom dogumdan kisa sure sonra😆
Betulelisamina DerinMavii 21 kilo almıştım ve ilk ayımda 14 kilo verdim. Şimdi yine hamileyim son 1 ayım kaldi 10 kilo aldım bakalım doğumdan sonra kaç kilo vercem
DerinMavii Betulelisamina şimdi daha dikkatli almışsınız maşallah hayırlısı olsun canım:) veya kız erkekse degisiyordur
Elifffi DerinMavii benim doktorum kan hapı d vitamini ve balık yağına emzirdiğim sürece devam etmemi söyledi canım emzirdiğim sürece bu takviyelere ihtiyaç varmış ve bu ilaçlar hamileyken içiliyor emzirirken neden içilmesin bir zararı yok dedi
Betulelisamina DerinMavii Yok canım ikisi de kız :) bebeksiz olup rahat davranmak ve bebekli olup koşuşturmakla alakalı sanırım😂
DerinMavii Elifffi bebege ekstra fazladan kilo yapar mı ki diye dusundum gerçi minik dogucak zaten dediklerine göre hızlı toparlar
Elifffi DerinMavii sen aynı bensin😄 benimki de minik doğdu 2800 gramdı. ilk ay kontrolünde 1 buçuk kilo almıştı küçükler daha hızlı büyüyor canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰
DerinMavii Elifffi ben 11 kilo aldim ama bebek geçen hafta 2850 dedi şimdi kaç oldu bilmiyorum o civarlarda doğar herhalde annemde küçük zor olur diyor endişeleniyorum biz tabi 4 kilo dogmusuk kardeslerimle ona az gelkyor:)
Elifffi DerinMavii doğumdan önceki gün ultrasonda 2820 çıkmıştı 2800 doğdu yani hemen hemen ultasonla örtüşüyor. Hiç endişelenme canım benimki de minik olduğu halde sağlıklı ve kıpır kıpırdı doğar doğmaz hastaneyi inletmişti☺️
DerinMavii Aag06 herseyi bilmek iyi değil diye boşa demiyorlar hshshd senin kızcen gibi kız dogrurum inşallah pazartesi jsjdhd dua et kizzz😀😀
HaticeBerkayBalat3103 @35lavanta normal dogumdan sonra göbeğiniz kaldı mı? Ben 21 yaşımdayım 34 36 beden giyiyordum hamileliğimden önce 48 kiloyla hamile kaldım şuan 63 kiloyum çabuk verirmiyim sizce göbeğim kalsa ne yapmam gerekiyor bilgi verirmisiniz☺️normal dogum istiyorum Allah’ın izniyle 🙏☺️
35lavanta HaticeBerkayBalat3103 Hiç spor yapmadım ne istersem yedim ayva göbeğim kaldı.. daha dikkatli beslenir birde spor yaparsanız çok kısa sürede misss gibi olursunuz ❤️❤️