DerinMavii Aag06 herseyi bilmek iyi değil diye boşa demiyorlar hshshd senin kızcen gibi kız dogrurum inşallah pazartesi jsjdhd dua et kizzz😀😀
Fatosef DerinMavii ben 20 kilo almıştım toplam dogumda doğumdan 15 gün sonra 14 kilom gitmişti şuan ilk halime dönmem için 5 6 kilo fazlam var. Onlarda artık egzersiz ve diyetle gidecek mecbur.
Aag06 DerinMavii hahahahahahahah kiz maasallah tu tu tu cok guzelsin ama sendede ben gibi bi saflik var ahahhahah sende benim izimdennsin sal kendini gitsin kotuyu dusunme valla aklima bile getirmedim kafama goreydim 😂
Fatosef DerinMavii evet ödemdi çoğu zaten 53 le başladım 73 le doğum yaptım. 3 buçuk ay oldu şuan 59 kilodayim. Gerisi inat etti gitmiyor diyet şart galiba.
Elifffi DerinMavii doğumdan önceki gün ultrasonda 2820 çıkmıştı 2800 doğdu yani hemen hemen ultasonla örtüşüyor. Hiç endişelenme canım benimki de minik olduğu halde sağlıklı ve kıpır kıpırdı doğar doğmaz hastaneyi inletmişti☺️
BalAsell DerinMavii 23 kg almıştım 🙈. Normal doğum yaptım. Doğumdan çıkar çıkmaz tartıldım. 7 kg gitmişti
Betulelisamina DerinMavii Yok canım ikisi de kız :) bebeksiz olup rahat davranmak ve bebekli olup koşuşturmakla alakalı sanırım😂
35lavanta HaticeBerkayBalat3103 Hiç spor yapmadım ne istersem yedim ayva göbeğim kaldı.. daha dikkatli beslenir birde spor yaparsanız çok kısa sürede misss gibi olursunuz ❤️❤️