Aag06 DerinMavii ya emzirip veremeyenide gordum bence harekete bagli ya ben yerimde durmadim hic dogumun ikinci gunu bile hali silip perde yikadiydim is olsun diye yani emzirirken bile ayakta emzirdim bit var gibi hic oturmadim yatmadim 5dk bile bide yalnixdim temizlik yemek bebek kendim ugrasip kosturunca hizla eridim ama tabi yememden hicbkismadim ilk 6ay kiloyu takmicam diye soz verdim kendime hosaflar tatlilar serbetler ictim sut olsun diye yedim ictim anca ama verdimnasil olduysa hala cok yiyorum yinede almiyirum tempom yogun😂
mommasBoys DerinMavii benim 5 kilo gitmişti doğum sonrası bugün 9.günüm toplamda 6 kilo gitmiş emzirirsen çabucak verirsin zaten
35lavanta DerinMavii bende bu hafta kontrol bitsin başlayacağım pilatese en azından kilo mecbur alıcam bari sıkılaşayım diyorum hem doğumumda rahat olur. İlk başlarda çok takıyordum ama artık alıştım sanırım 36bedenle hamile kalıp 40 bedene çıktım sonra tekrar 38 olsum kiii hamile kaldım bakalım bu sefer ne olcam 😂😂😂😂
DerinMavii Aag06 vücut yakıyor demek ki kız normal mi yaptın nasıl yapacaksın o kadar işleri:d ama süt olması için yiceksin tabikide bende dikkat edicem ona
Aag06 Mimik Aag06 bak yazdim burda canim emziriyorum ve hala gozum donmis gibi yiyorum valla emzirirken ozellikle ben bi yandan yemek yiyorum
Mimik Aag06 emziriyormusun?… Hamilelik degil de emzirme donemi cok istah aciyor diyor cevremdeki emziren anneler🤕
DerinMavii Kubra2335 sen komple bebisine vermişsin aldıklarını ben nereye verdim bilmiyorum:D bebek daha anca 3 kilodur benimki minis olucak sanirimm
Aag06 DerinMavii sezeryan oldu mecbur Suyumgeldi suni sanci falan 7saat civari kivrandim bastirdilar sacina dokunuyoz dediler acilma 4cmi gecmedi mecbur sezeryana aldilar zsten benimde sanciya dayanscsk gucum kalmafiydi bayilacaktim Herkese tek onerim acilma hizla ilerlemiyorsa suni sanci almayin bosuna sancidan can cekisiyorsun sezeryan oluyorsun hastanede syni gun 4 kisi suni sancidsn hastaneyo inlettik 4umuzde sezeryan olduk
Mimik Aag06 oooo masaAllah enerjine 🤯🤯🤯🤯 O uykusuzlukla hemde boylesi hareketli olman😎😎😎 Senin yaptiklarini tavsiye olarak yazdim aklimin en gorunen koşesine, ben de cok hareketliyimdir, bakalim, insaAllah verebilirom dogumdan kisa sure sonra😆
Nurklc38 DerinMavii Doğumdan sonra diyet spor yaparım vakit bulursam 😂 çoçugun peşinde ce verirsin diyorlar 😂🤦🏼♂️
DerinMavii Aag06 ya kendi sancin yoksa zorlamicaksin en iyisi yüzde doksanı hep böyle sonuçlanıyor sanirim yada çok çekiyorsun benimde normal olmaz gibi duruyor ilişkiye giremeyen insanım beceremem hiç elim ayağım uyusur bayılırım:D hayırlısı ya ama üzüldüm onca saat acı çekip sezeryana girmene
Elifffi DerinMavii 10 kilo almıştım bende sürekli emzirdim doğumda 5 kilo gitti ilk 20 gün içindede 6 kilo gitti şuan daha fazla gitmemesi için sürekli yemeye çalışıyorum
DerinMavii Elifffi oha çabucak gitmis zaten duyuyordum aslında 50yle hamile kaldım doğumdan sonra 45 e indim diyen bile vardı
DerinMavii Nurklc38 haha olabilir benim kız karnımda maşallah disaridwda öyle olursa kıpır kıpır yandık zaten:)
Aag06 DerinMavii hahaha iliski bi halta yaramiyor bizde yaramadi,ahahha bide kilolarca hurma yedim,2gune bir tum ananas yedim 😂 ne 18bkati gunde 2kere merdiven inip ciktim yok olmadi 😂
Elifffi DerinMavii sanırım onlardan biri benin 48le hamile kaldım 58le dopum yaptım şuan 47 kiloyum daha fazla verirsem halim kalmayacak