Taze1anne Lavantakokusu Eline koluna sağlık mis gibi 💐 ben ağrılarla cebelleşiyorum yemek bile yapamıyorum valla 😥
Lavantakokusu yasemin260 ben bulunduğum şehirde bulup yaptım, illa ki şehirden şehire farklılık gösteriyordur fiyatlar bilemiyorum
Lavantakokusu Gizemcetinn yaaaa bebişlerimiz adaş olacak desene haftalarımız da aynıydı sanki bir posta yorumlaşmıştık 34+2deyiz şu an 🤩🌸🌸
Gizemcetinn Lavantakokusu evet 34+2 bizde, 😍😍 ne güzel tesadüf oldu böyle rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍
Alka Lavantakokusu cooook güzel canım ellerine sağlık bayıldım . Ben öyle bişe.almadim yapmadimda . Ben bebek yapiyorum bana getirsinler hediye. 😂😂😂😂😂
Lavantakokusu develimine https://www.canva.com/design/DAEuWHgVW-k/AGKX722HHVyjQv500Ljyow/view?utm_content=DAEuWHgVW-k&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=homepage_design_menu canım yaptığım tasarım bu açılır inşallah Safari bebek partisi, davetiye kategorisinden yapmıştım Arama yerine bebek partisi davetiyesi yazarsan bir sürü hazır şablon çıkıyor onlardan birini seçip istediğin gibi yazı vs ekleyip daha sonra istediğin formatta kaydedebiliyorsun. Ben öyle yapmıştım
develimine Lavantakokusu Açılıyor çok tesekkur ederimm 🤗 çok güzel bir uygulamaymış sayende ögrendimm bir çok şey yapılabilir bunda 🥰