develimine Lavantakokusu Açılıyor çok tesekkur ederimm 🤗 çok güzel bir uygulamaymış sayende ögrendimm bir çok şey yapılabilir bunda 🥰
Lavantakokusu develimine evet herşey yapılabilir afiş davetiye vs herşey, rica ederim işe yaradıysa ne mutlu 🤗
NeseA Çok tatlı olmuş:) doğurunca bende gelmek isterdim sana kolonya çok seviyorum ☺sağlıcakla kavuş yavruna inşallah 😘😘
Lavantakokusu NeseA çok teşekkür ederim keşke gönderebilme imkanım olsa gönderirdim 🤗 Amin sağlıkla inşallah 🌸
NeseA Lavantakokusu Çok teşekkür ederim güzel düşüncen için 😘sen bebeğine sağ-salim kavuş göndermiş o kadar oldun canım ❤
Lavantakokusu NeseA ahh ne güzel dilekler bunlar 😌Aminnn canım benim hepimiz sağ salim sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize 🤗🌸🤩♥️
Lavantakokusu @Civcivinannesi1 canım kolonyaları sormuştun benim postum bu, en başta fotoğrafları var 🤗
Lavantakokusu Civcivinannesi1 trendyolda var 50 ml plastik şişe yazınca çıkıyor ben bulunduğum şehirde buldum ambalajcıdan, eğer varsa bildiğiniz ambalajcı oradada vardır belki ama yoksa trendyolda satılıyor
Ftmglpnr Lavantakokusu harika olmuş elinize sağlık banada güzel bir fikir oldu şu hastalık döneminde gerçekden işe yarar bir hediyelik olmuş