Kuzucccum Yasemin_in68 Annecım saçlar gözler benım kız resmen inmiyor o saç djjdjd mashhh kırk kere kuzucum 😘🧿🧿💜
Deletedmom23234 hepoyleolurzaten Rica ederiiiim 🥰🥰 nasılsiiiin napıyosun ecee doğurduktan sonra koptuk resmen yahu 😁
hepoyleolurzaten Deletedmom23234 İyiyim kuzum Arın’la koşturmaca ve uykusuz geceler 🤭 Sen napıyosun hiç göremiyorum seni, ben yine bakınıyorum buralarda ama
Deletedmom23234 hepoyleolurzaten Napalım umut ege anamı ağlatmaya devam ediyor 🤣 daha yeni atak döneminden çıktık ya çok feciydi 😁 eskileri göremeyince yazasım da gelmiyo ya siz arada bir beni etiketleyin de dedikodu yaparız 😁😁
hepoyleolurzaten Deletedmom23234 Ayy tamam etiketleriz 🤭 Bugündü galiba Edoşun instagram yorumunda görmüştüm seni 😂 Bizde atak haftasındayız yıkılmak üzereyim 😬
Emineyavuz_53 hepoyleolurzaten yakışıklım🧿 doşünüde açmış .. Allah bağışlasın .. bizim kavuzmamiza 19 gün kaldi Bı kızım.var erkek bebeği gazlı oluyor uyutmuyir diyorlar gözüm korkmuyor değil 😕
hepoyleolurzaten Emineyavuz_53 Amin, teşekkür ederim 🤗 Sizin yavrularımızın da Rabbim bağışlasın, oğlunuzu da sağlıkla alın kucağınıza İnşallah 🤲🏻 Kızı erkeği değilde, bebekten bebeğe değişiyor sanki 🤷🏻♀️