hepoyleolurzaten Deletedmom9823 Bu ara Arın da öyle 😒 Ben henüz küsmedim ama dün eşim onda durmayıp sürekli ağlayınca küstü ahahah 😂
Yasemin_in68 hepoyleolurzaten ahahaha maşallah rabbim esirgesin kız o saçları Nası yaptın öyle 😂😂 benim bebenin saçlar da inmiyor hep tepede
hepoyleolurzaten Yasemin_in68 Aiyy teşekkür ederiz 🤭 Valla bişey yapmadım kuzum fotoğraf için düzelttim sadece onun dışında doğuştan taranmış saçlı oğlum her gören şaşırıyor ahahhahaha 😂
Yasemin_in68 hepoyleolurzaten ahahahaha benim oğlanınkine bak bi de https://imgyukle.com/i/kLrEUj asla inmiyor tepe doğduğundan beri 4 buçuk aylık
hepoyleolurzaten Yasemin_in68 Ya ahahahaha Maşallah 😍🧿 İnstagramda takip ettiğim bir anne var onun oğluşunun saçları da böyle o geldi aklıma 🤭 ama çok tatlı annesi ya 😍
Kuzucccum Yasemin_in68 Annecım saçlar gözler benım kız resmen inmiyor o saç djjdjd mashhh kırk kere kuzucum 😘🧿🧿💜
hepoyleolurzaten lavininannesii 🤫🤫 Bizden dünür olur aynı neslin insanlarıyız da bu yeni nesil fena geliyor ahahah 😂
Yasemin_in68 hepoyleolurzaten öyle teyzesi çok teşekkür ederiz bütün bebeler tatlı yaa 😂 niyeyse hepsi bal
hepoyleolurzaten lavininannesii Amaaaaan dünyanın en yaramaz çocuğu da olsa sağlıklı olsunlar balım, boşver gerisini 🤗🥰
Deletedmom23234 hepoyleolurzaten Eceeeeee resmen minik bı adam doğurmuşsun 😍😍😍 Oyy Rabb’im nazarlardan esirgesin masallahh ecemm🥰🥰🥰🥰