hepoyleolurzaten Deletedmom23234 Aiiy anlamazsın belki diye kuzum eşimle aynı hesabı kullanıyoruz 😬 Atarım şimdi 😘
hepoyleolurzaten Gulcingezer Hiiiii kuzummm ben seni de unuttum etiketlemeyi 😔 Teşekkür ederiz teyzesii 🥰
Gulcingezer hepoyleolurzaten nasil umutursun beni 🥺 masallah ne guzel buyumus suslemis annesi ya yiycmmmm🥰🥰🥰
hepoyleolurzaten Gulcingezer Aklım başımda değil ki kuzum, uykusuzluktan birde 😔 Büyüdü teyzesi 2 ayı doldurdu 🥰🥰
Gulcingezer hepoyleolurzaten ouy masallah uzun boylu ama daha buyuk duruyo vala bnim icin kokulu op tatlisimi🥰🙏🏻
dlrglnc hepoyleolurzaten Ya onun gömleğini sevsinler 💙 Maşallah ‘ Rabbim analı babalı sağlıklıı sıhhatli büyütsün inşallah ☺️
Sehnur hepoyleolurzaten peki şuan biraz uykusu düzene girdi mi benim bebeğim 11 günlük hem lousa psikolojisi hem uykusuzluk beni çok yoruyor eşimle de zaman geçirememek ayrı üzüyor hamileliğimi özlüyorum 😢
Azizinannesi2 hepoyleolurzaten Kız 11 gün sonra gördüm bahsetmelerden kusura bakma bildirimlerde çıkmamıştı 😞😭😭 arın Ata bey aynı sana benziyor 😍😍😍
hepoyleolurzaten Azizinannesi2 Oy kuzum olsun bende bazen geç görüyorum 🤭 Teşekkür ederiz teyzesiiii 😍 Ya çok mutlu oldum, genelde bana benzetiyorlar ama göz rengini babadan alıyor gibi gittikçe yeşile dönmeye başladı 🤭🥰 Maşallah hepimizin yavrularına 🧿