Aidabagiroffa Ayya daba bawin qariwar bebiwine inwAllah.. cox sevindim ozum dunyya getirmiw kimi heyecanlandim Vallah.Vaxtin olanda yzarsan gorum rahat oldu .
Ayya Aidabagiroffa sag salamat insAllah butun qizlar qucaglarina alsin. He kesr oldu ele bir gunde ani oldu deye analizleride eyni vaxtda goturduler. Haminin yolu acig olsun. Allah sevindirsin vaxtinda saglam qucagina alasan❤️
Aylinim09 Ayya mende 7 8 hefte var ele.qorxuram kesrden sende neter oldu yazarsanda can.Birde ne.analiz aldilar? Men oz hekimime yazdm internationalda isleyr 1200 m icinde paket analizlerde icindedi.Sende niye bir anda oldu evvelden vaxt teyin etmemisdin? Nece hefte idi oldu
Aidabagiroffa Ayya Qiz idi oglu?? Sag salmat boyutmeyi Allah qismet elesin🤲🏻❤️ sag salamat cox sevindim Vallah.Canin dinceldi
Aylinim09 Ayya tebrikler can elinde ovcunda qalsn insallah😊kesr oldu? Ya tebbi kesrdise menede vaxdn olanda yazda qorxuludu ya necedi yeri incidir ya nece
Aidabagiroffa Ayya MawAllah bexti gozel olsun🤲🏻❤️ InwAllah toparlayarsan sende .Esas odu aldin qucagina🤲🏻
Aidabagiroffa Ayya Canim axwam xeyr.day girmirsen buralara.bawin qariwiqdi.inwAllah bebiwine bawin qariwiq olsun.🤲🏻🤲🏻Nece gedir bebiwli gunler? Girsen upuzun sms yaz hec olmasa❤️🧿
AsrafliGunel Salam qizlar necesiz?? Mede yanmasi olanlar var araniZda garsisini nece alirsiz agri azlsin deye?(
narmin96 AsrafliGunel 30 həftəlik hamiləyəm, 5 ayından sonra başladı, dəhşətli dərəcədə mədə yanmasından əziyyət çəkirəm, ən çox da axşamlar, yaza yaza yenə o vəziyyətdəyəm, sabah həkimə gedəcəm deyəcəm dərman bir şey yazsın dözə bilmirəm😖
AsrafliGunel narmin96 Mendede eyni eledi cox siddetli olur yuxudan ayiliram agridan gorey hekim ne deycek
narmin96 AsrafliGunel ay bacı bayaq həkimə getmişdim elə, bir neçə mədə yanması üçün dərmanları yazdı dedi hansını tapsan alarsan, hamilələr üçündü, birini aldım adı Almageldi. Maloks da var. İnşaAllah yaxşı olar.
AsrafliGunel narmin96 menede derman yazdi birde yesuntuk mineral su ic dedi gorey tesir edecek dehsetli agri verir uje
Kubraalisoy Necəsiz qızlar? Tüklənmədən əziyət çəkən var?qarın bölgəm özəlliklə dəhşət tüklənib depresiyaya düşürəme baxdığca🤦🏻♀️Burda birdəfə sorğu yerləşdirdim çoxunda eyni vəziyyətdi sizdə var elə bişey? Mən toydan əvvəl lazer eləmişdim qarnımdada var idi seyrək oranıda eləmişdim indi getmirəm kəskin tüklənib deyirlər hormonal dəyişikliylə bağlıdı doğumdan sonra tökülür əlləməyin falan necə səbr edəcəm
Sema2001 Kubraalisoy 😅bıy ele bilirdim tek men tüklenmişem yeqin onnandı mendede evvel bele deyildi indj uje görürən qarin hissemde bud hissemde çox tüklenme var🙁