Aidabagiroffa Ayya gorekde gorek kim qulluq edecek mene.onsuz bele yoldawim baxir mene.birde yawi qaynanamdi inwAllah yxhsi olar
Ayya Aidabagiroffa aa ne yaxsi. Cox yer pul isdiyir. Sag salamat insAllah catdirasan qucagina alasan balani
Aidabagiroffa Ayya amin Allah.sagol can sende inwAllah o gun olsun vaxtin olmasin yazmaga bawin bebiwine qariwsin
Aidabagiroffa Ayya aa heyqi?? Ne oldu be?? Indi xestexanadasan?? Allah komek olsun sene can. Yazarsan
Aidabagiroffa Ayya men yaxhsiyam wukur.bugun bir az az uzanmiwam deye agrim olub azca. Ne dedi hekim bes??
Aidabagiroffa Ayya can inwAllah senincun en xeyrlisi olar inwAllah🤲🏻Dualarim seninledi.cox sancin vardi?
Aidabagiroffa Ayya he bildim. xeber edersen gorek hekim ne dedi.tikiwin falan yaxshi idi? Yerinde idi tikiwin?
Arzu_yusifova Salam qizlar🙂 down sendromundan analizi hansi xestexana yaxshi yoxlayir bilmirsiz? German hospitaldan razi qalan var?
Aidabagiroffa Ayya ayy tebrik edirem canim menim.gozlerim aydin.Qedemleri mubarek.. esassen necesen?? Kesr elediler??camcox sevindim.Ne gozel gunde dunyaya geldi.🤲🏻🤲🏻🤲🏻🇦🇿
Aidabagiroffa Ayya daba bawin qariwar bebiwine inwAllah.. cox sevindim ozum dunyya getirmiw kimi heyecanlandim Vallah.Vaxtin olanda yzarsan gorum rahat oldu .
Aylinim09 Ayya tebrikler can elinde ovcunda qalsn insallah😊kesr oldu? Ya tebbi kesrdise menede vaxdn olanda yazda qorxuludu ya necedi yeri incidir ya nece
Ayya Aidabagiroffa sag salamat insAllah butun qizlar qucaglarina alsin. He kesr oldu ele bir gunde ani oldu deye analizleride eyni vaxtda goturduler. Haminin yolu acig olsun. Allah sevindirsin vaxtinda saglam qucagina alasan❤️