Ayya AsrafliGunel hahhaa valla hee) size deyim aptekde derman adinnan bele satici resepte baxmamis Arzu hekim deyir
Nunu29 AsrafliGunel tapmag olmurki kecen defe aglyrdm iynenin vaxtna 1 saat qalmw hemiwe aldgm apteke getdim dedi qutarb birde olmuyacag meni nece strese saldlar
Nunu29 AsrafliGunel tapmag olmurki kecen defe aglyrdm iynenin vaxtna 1 saat qalmw hemiwe aldgm apteke getdim dedi qutarb birde olmuyacag meni nece strese saldlar
Besdi Ayya cox saholun bele deyende kimse sakitlesrem💞hekim dedi axintini görende sakit ol men biraz şüvenem
AsrafliGunel Ayya qebuluna odenis etmirem ancag uzi analiz dermanlar olarda masallah bir dunya pul edir)) her ayin 15 gedirem birde vp yaziram nese olsa
Ayya Besdi mende hemise pozitiv seyler esitmey isdiyirem. Sizdeki cox hamilelerde teze teze olan seydi. Dufaston cox yaxsidi daje proloton iyne bele yazir hekimler mohkemlendirici seyler yeni
Besdi AsrafliGunel Allah yardim etsin her kese hekime getin eledi de salam verdin cek verir get kasaya
Ayya AsrafliGunel men 3cu 5ci 7ci bide 8ay yariminda cemi 4 defe getmisem. Ozu ele gel deyib yeni ancag uzi
Besdi Ayya he can adam sakitlesir yutuba bacmişdim qorxudan ölmusdum axitiyla bagli seher getim hekime dedi narmaldi qorxma day baxmiram yutuba.uzanib ayaxlarim yuxari qoyram sakitleşrem.