Ayya 12a1999 sag salamat insAllah. Bilsiz dogus elediki srazi rahat durub geze bilirsiz. Emeliyatda biraz agrili kecir sorasi. Ama her iki halda Allah sevindirsin
Besdi AsrafliGunel biz rasiyada yaşiyriq bidefe girdin cxdin ceki görende deli oluram.Allaha hemd olsun xeyirlisiyle cemi analar alsin qucagina icindede biz Allahume Amin
Ayya AsrafliGunel men 3cu 5ci 7ci bide 8ay yariminda cemi 4 defe getmisem. Ozu ele gel deyib yeni ancag uzi
Besdi Ayya he can adam sakitlesir yutuba bacmişdim qorxudan ölmusdum axitiyla bagli seher getim hekime dedi narmaldi qorxma day baxmiram yutuba.uzanib ayaxlarim yuxari qoyram sakitleşrem.
Ayya Besdi ay sagol ele ele mene vapse usagligima tikis atib hekim kalco sora qoyub ayaga cox durmag gezmey olmaz. Ama sukur uje vaxtima az qalib. InsAllahki sende bele seyler yoxdu qorxma leke qan qorxanda dahada pis olar
Ayya AsrafliGunel yaxsidida😂 teaevvur ele hamileliyin tez kecir. Ilk 3 ay ureyi inkisafi pramoy cinsiyetden basdamisan👍🏻
Besdi Ayya Allah yardim elesin can sag salamat al qucagina.mene baxdi hekim usdola cxardi yungul baxdi dedi yaxsisan.
AsrafliGunel Besdi Hee dehsetdii aglim olsaydi tibbi oxuyardim oxdugum ixtisasda isde tapa bilmirem ancag hekimler yaxsi pul gazanir
AsrafliGunel Ayya he uzide bildimki bi oglum olcag mocuzeydi 3 ildi gozlyrdimki hamile galim basin buraxdim hamile galdim)) 3 ayi tamam idi bilende
Besdi AsrafliGunel 😀😀😀bizim hekimin otagini gul buketiynen cay sebetiyle şokaladla doldurular inan cenpiyonu beyenmirdiy burda sebete hekime getriler
AsrafliGunel Besdi hec bir hiss yasamadim basga hekim dediki sizin usagniz olmycag umidimi kesdim dedim yegin stresden xesdelenmirem testdede cixmadu uzide oyrendimki hamisem💃🏻💃🏻💃🏻🤰🏻
Besdi AsrafliGunel Allaha hemd olsun.men bu yaxinlarda oxudum qadin dogum sancisinda bilib uje doganda cokub aşaga agridan dogub deşeti
Ayya AsrafliGunel mende 2 defe boyuk srokda usagim kuveze dusdu deye itirdim ciyeri acilmamisdi deye. Sukur bunu sag salamat cetin perioddan cixart hekim