Ayya AsrafliGunel qolda incidir ama qarina men vuranda daha cox narahat olurdum bir saat usag hardadi qarnim yumusalsin deye gozduyurdum
AsrafliGunel Ayya ))) he hemde iyne usaga batcag deyede adam ilklerde gorxur sora alisirsan.Teki sagligli olsunlar baya bi budce ayrmisig her ay 400 man kecir dermanlari)
Besdi Aidabagiroffa men rasiyada yaşiyram can rusdu bele pis hekime oxşamir yeni bilir biliyi var ama bizim hekimlere catan olmaz
Nunu29 Salam qizlar necesiz? sizin qarniniz me vaxdan cixmaga basladi? 18 heftelikdi bidamci cixib ele bil cox yemiwem wiwmiwemkmi😂😂😂 arig uzun qizam eslinde deyiller ariglarda daha cox cixir, ilk 3 ayi yemek yemedim ama 6 kg ariglamiwdim
AsrafliGunel Nunu29 20 hefteden sonra bilincek garniniz kef edin hele boyuyende eyilub galxmag olmur corabimida gucle geyirem men))
Nunu29 12a1999 nebilim ele bilirem arigda daha tez bilinir birdeki hereketleri hele tam hiss elemireme damar atmasi kmi olub inwallah umid ediremki uwagdi onu eden🙄🙄🙄
AsrafliGunel Ayya deyesen butun pasientlerine kleksan yazir arzu xanim kimle dansmisam hamisi iyne vurur olkenin kleksan pulun biz odeyirik)))
Ayya AsrafliGunel hahhaa valla hee) size deyim aptekde derman adinnan bele satici resepte baxmamis Arzu hekim deyir
Nunu29 AsrafliGunel tapmag olmurki kecen defe aglyrdm iynenin vaxtna 1 saat qalmw hemiwe aldgm apteke getdim dedi qutarb birde olmuyacag meni nece strese saldlar
Nunu29 AsrafliGunel tapmag olmurki kecen defe aglyrdm iynenin vaxtna 1 saat qalmw hemiwe aldgm apteke getdim dedi qutarb birde olmuyacag meni nece strese saldlar