Ayya Ayya Ayseceferli he onda qorxmuyun o qizda ele idi geldi 38de dogdu yaxsi olacag insAllah hekiminiz vitamin teyin elesin coxlu maye qebul edin
Ayseceferli Ayya hekimim vitamin yazibdi tebib de mene pulsuz dermanlar gonderdi bu gun onlarida icirem
AsrafliGunel Ayya Oksigende ancag 6 ci gunler olur ama dogus ucun serait eladı Ama giymeti ne geder olcag bilmirem)
Zohre96 AsrafliGunel Bakı sağlıq mərkəzinə gedirem hekime ama hele doğuş harda olacaq o haqqda danışmamışam
AsrafliGunel Ayya men her gun iyne vururam gobey etrafina qanimda qatilasma coxdu cox yegin keser deycek menede
Darkess Ayya mene 33de 1800 demishdi hekim. ozu demedi duzu az oldugunu . amma burdan oxudum coxunda 2000+ imish
Ayya AsrafliGunel mende kleksan vururam dogusdan 2gun qabag kesecek hekim uje qoluma vururam gobeyim goyermisdi cox
AsrafliGunel Ayya Mene dozun artirdi 04 vururdum indi 06 dozda vururam bele tapmag cox cetindi kovidle bagli apteklerde cox az olur
AsrafliGunel Ayya Hee usagin inkisafi ucun cox yaxsdi duzu kas vurmasag hem gobeyim agriyir vurmagdan hemde goyerib cox geribe gornur))
AsrafliGunel Ayya he mende iyneni vuranda olur calisiram garnim yumsag olanda vurum sertlesnde iyne girmir agriyir
Ayya AsrafliGunel arzu xanima deyin belke sizede qola qoyar? Qol cox rahatdi gobeye usaga gore qorxurdum🙈
Ayya AsrafliGunel qolda incidir ama qarina men vuranda daha cox narahat olurdum bir saat usag hardadi qarnim yumusalsin deye gozduyurdum