glsnyavuz Hatice_Nur_Henden yaaaa biraz okumuştum bu postu nasıl mutlu oldum sizin için Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin güzel günler sizinle olsun 🌺🤲🏻
Alismomi Hatice_Nur_Henden yaa çok sevindimm biz de pzts taburcuyuz insallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimize❤️
Hatice_Nur_Henden Alismomi geçen hafta cumartesi taburcu olduk 1 haftadır yanımda çok şükür sin nasılsınız taburcu oldu mu bebiş ❤️
Alismomi Hatice_Nur_Henden evet biz de taburcu olduk çok şükür bebeğim yanımda artık ♥️ Allahım hiç bi yavruyu annesinden ayırmasın 💕
Hatice_Nur_Henden mineirem İnşallah Sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağınıza alırsınız Nasıl durumunuz şuan
mineirem Hatice_Nur_Henden 32+3 üz eve geçtim tansiyon takibi yapıyorum ani bisey olmazsa direnmeye devam edicez içerde kalmak icin
Hatice_Nur_Henden deno1 Hayır Doğum çncesinde vurulmadım Doğum sancısı çektiğim surada yapıldı 35 dk sonrada doğdu zaten
deno1 Hatice_Nur_Henden solunum sıkıntısı yaşadı mi ilk günler bizim doktorda 2 buçuk kilo altı etmiyor taburcu
Hatice_Nur_Henden deno1 Evet İlk 2 gün Yaşadı Am aherhangi cihaza bağlanmadı normal oksijenle 2 gün sonra Hamd olsun düzeldi
Hatice_Nur_Henden mineirem hayırlısı olsun sitres yapmamaya çalıl dinlen sürekli ❤️sağlıkla Gününde VaktindenGelsin inşallah bebişimiz
Ervasel mineirem merhaba öncelikle geçmiş olsun bebeğinizi sağ salim kucaginiza alırsınız insallah.bende 33+5 haftalık hamileyim evde kendim tansiyon takibi yapıp haftaya doktoruma göstereceğim sonucumu.hangi vakitlerde ölçüm yapıyorsunuz aç tok farkeder mi
Evlimuylu Esrahaliscelik bnimde 31 haftalık 3hafta geride ama diğer herşeyi normal yani suyu kilosu boyu falan bnim karnı küçük kalmış dedi hatta 4 gün yatış falan verdi ciktm senin sebebi neydi canm
Hatice_Nur_Henden Alismomi Çok sevindim Geç cevap verdim biraz ama olsun beslenmesi nasıl Anne sütü mü veriyosunuz
mineirem Ervasel ben günde 4 kez alfamet kullanıyorum 9 buçuk 13:30 bide akşam 19:30 da ölçüyorum bide kendimi kötü hissedince olcup yazıyorum
Alismomi Hatice_Nur_Henden olsun sorun değil bebişle hemen bakamıyoruz telefona :) emmiyor maalesef küvezde biberona alışmış ama ben sağıp veriyorum