Alismomi inşallah kavuşacağız az daha sabır hala çıkmadı sürekli süt sağıp götürüyorum ve çokta var şükür ama bugğn ekstra mama aldırdılar aptamil EOPROTİN sütümün içine katacaklarını söylediler sütüm mü iyi gelmiyor diye düşündürdü biraz ama sorduğumda kemiklerinşn daha çabuk güçlenmesi için dedi.Kullanan varmı hiç Karşılaşan yada

Hatice_Nur_Henden canım bizde aldık aynı mamadan kemik gelişimi için ve bebeğin çabuk toparlanabilmesi içinmiş sütüm yetmiyor mu diye düşünme kendini strese sokma iyi düşün. İnsallah en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize❤️🙏🏻

5 gün sonra

Bende dün gece yattim 31+3 üz 1870 gramiz 1 doz vuruldu ciğer geliştirici düşmesini bekliyoruz tansiyonumun inşallah bizde sağ-salim kavusuruz

8 gün sonra

Esrahaliscelik bnimde 31 haftalık 3hafta geride ama diğer herşeyi normal yani suyu kilosu boyu falan bnim karnı küçük kalmış dedi hatta 4 gün yatış falan verdi ciktm senin sebebi neydi canm

mineirem hayırlısı olsun sitres yapmamaya çalıl dinlen sürekli ❤️sağlıkla Gününde VaktindenGelsin inşallah bebişimiz

deno1 Evet İlk 2 gün Yaşadı Am aherhangi cihaza bağlanmadı normal oksijenle 2 gün sonra Hamd olsun düzeldi