Hatice_Nur_Henden oo annesi kilosuna haftası da mükemmel ben 25 haftalik dogum yaptım ikizlerim oldu doktorlar yüzde 30 yaşama şansı dediler 730 gram bi oglum 770 gram diger oglumdu su an besik sallıyorum uzun süre bi yoğun bakim sürecimiz oldu tam 89 gun bekledim dile kolay neler yaşadım ama rabbimin mucizesi ya işte cok sukur bu günüme ilk başta solunum sıkıntısı olacak bi makineye bağlanacak bi ayrılacak ilk 10 gun ödem atacak sözde zayiflayacak ama hayır ödem atıyor annesi sonra yavaş yavaş alırken bi anda hızlı alacak ardından beslenmeye geçeceksiniz eger seni emerse 2 güne taburcu ama emmezse emesiye kadar bekletiyorlar çıkmadan önce rutin test oluyor her şey temiz çıkınca tamamdir fakat bu süreç elbette uzun sürecek misal 1 ayı gözden çıkar annesi emin ol orada ona çok çok iyi bakıyorlar ben ogullarimi kuvezden çıkarınca çok korktum bakamayacam diye normal bebek gibi büyütüyorum su an sakin ne öncesinden ne sonrasından kork birde unutma prematüre bebekler annesinin karninda değil kalbinde büyür ❤