Esrahaliscelik Allah’ın izniyle sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah takip ediyorum yarın haber ver olur mu 🙏🏻 Dualarım seninle. Benimde kaeın çevresinde iki hafta gerilik var. Doktor takip edilecek prematüre olabilir dedi. Çok zor bi durum. Seni anlıyorum hissettiklerini. Güçlü dur yavrun sağlıkla doğsun kuvez de de olsa toparlasın kendini inşallah 🙏🏻

izmirlitazeanne amin inşallah ya Allah razı olsun Rabbım tüm annelerın evlatlarını korusun sağ salım alırsın ınsallah kucağına

Elifkzlcn ben de 1450 gr ile doğum yaptım 3 haftadır bebeğim küvezde 2 kg olduğunda çıkarırız diyor doktoru ama solunum sıkıntısı yaşıyor sık sık. Çıkınca ne yapacağım solunum durması falan olursa bilmiyorum ilk bebeğim tecrübesizim. Sizin dikkat ettiğiniz şeyler var mıydı çıktığında neler yapmam gerekir lğtfen yardımcı olun🙏🏻

Alismomi umarım çıkmıştır bebeğiniz nasıl oldu varmı gelişme benim bebeğimde yoğunbakımda şuan 8. Günü çok zor bi süreç iyi olmaya çalılıyorum siz nasıl oldunuz

Hatice_Nur_Henden 30+1 de doğdu benim ikizlerim 1460 -1450 gibiydi kiloları tam 1 ay küvözde kaldılar sizin o kadar kalacağını sanmam 2 kilo olunca verdiler bize. Bu süreçte sizin yapabileceğiniz tek şey sütünüzü sağmak günde bir iki sağıyorum diyen anneler var öyle yapmayın ben saat kurmustum gece bile 3 saate bir emzirir gibi uyanıp sağdım. Prematüre bebeğin tek ilacı anne sütü. Geçmiş olsun şimdiden

Hatice_Nur_Henden oo annesi kilosuna haftası da mükemmel ben 25 haftalik dogum yaptım ikizlerim oldu doktorlar yüzde 30 yaşama şansı dediler 730 gram bi oglum 770 gram diger oglumdu su an besik sallıyorum uzun süre bi yoğun bakim sürecimiz oldu tam 89 gun bekledim dile kolay neler yaşadım ama rabbimin mucizesi ya işte cok sukur bu günüme ilk başta solunum sıkıntısı olacak bi makineye bağlanacak bi ayrılacak ilk 10 gun ödem atacak sözde zayiflayacak ama hayır ödem atıyor annesi sonra yavaş yavaş alırken bi anda hızlı alacak ardından beslenmeye geçeceksiniz eger seni emerse 2 güne taburcu ama emmezse emesiye kadar bekletiyorlar çıkmadan önce rutin test oluyor her şey temiz çıkınca tamamdir fakat bu süreç elbette uzun sürecek misal 1 ayı gözden çıkar annesi emin ol orada ona çok çok iyi bakıyorlar ben ogullarimi kuvezden çıkarınca çok korktum bakamayacam diye normal bebek gibi büyütüyorum su an sakin ne öncesinden ne sonrasından kork birde unutma prematüre bebekler annesinin karninda değil kalbinde büyür ❤

Hatice_Nur_Henden merhabalar ben 24+4 658 gram dogum yaptım bebeğim 55 gundur kuvezde ve uzun bir yolumuz hala var ama o kadar gucluler ki inanın buna 3 ameliyat gecirdi bagırsaktan beyın kanaması gecirdi bir ay entube kaldı ve şuan şükürler olsun iyiye gidiyoruz 1230 gram oldu kendisi nefes alabılıyor şükürler olsun orada çok iyi bakıcaklar ona hiç merak etmeyin ve kısa surede kucagınıA alırsınız umut ve dua

sosi5 ya okadar ağlayarak okudumki kalbims işledi iyiki varsınız yavrularınızı öpüyorum çok inşallah sağlıkla sıhatle büyürler darısı bsşımıza olur inşallah❤️