mineirem merhaba öncelikle geçmiş olsun bebeğinizi sağ salim kucaginiza alırsınız insallah.bende 33+5 haftalık hamileyim evde kendim tansiyon takibi yapıp haftaya doktoruma göstereceğim sonucumu.hangi vakitlerde ölçüm yapıyorsunuz aç tok farkeder mi

Ervasel ben günde 4 kez alfamet kullanıyorum 9 buçuk 13:30 bide akşam 19:30 da ölçüyorum bide kendimi kötü hissedince olcup yazıyorum

10 gün sonra

Hatice_Nur_Henden canım geçmiş olsun 🙏🏻 Bebeginin kilosu iyi yogun bakimda cok kalacagini sanmıyorum icini ferah tut 💕 allah yardımcınız olsun

Hatice_Nur_Henden olsun sorun değil bebişle hemen bakamıyoruz telefona :) emmiyor maalesef küvezde biberona alışmış ama ben sağıp veriyorum

5 gün sonra

Bebeeeeek 32 haftalık doğdu 38 gün küvezde kaldı 2 kg geçince eve çıktık

18 gün sonra

Benimde 31+4 de dogdu 4 gun oldu 1750 gram 48 cm di 4 gundur kuvezde varmi hu haftada nu kiloda dogum yapan

Hatice_Nur_Henden canım maşallah kilosu zaten haftasına göre hemen hemen iki hafta önde. Ciğerleri iyice gelişsin diye bekliyorlardır sen rabbime güven allahın izniyle sağlıkla kavusacaksın

Elifkzlcn çok alakasız bir soru sorucam şuan 28+0 haftalığız bugün öğrendim ki kilosu 1150 gr bu haftadan sonra bebekler çok hızlımı kilo alıyor hanımefendi 1.900 doğurmuş ya 30. Haftada yani bebeğim 2 haftada neredeyse 800 gr mı alıcak

Nuurylmz Merhaba canım ben 32+3 1500 gram doğdu bebeğim kuvezde suan 32 gün oldu

asellmom Hayır bu bebekten bebeğe değişir mesela oglum1450 kg olarak doğdu ve doktorlar sansilisin güzel kiloda doğdu daha çabuk toparlanicak dedi nitekimde öyle oldu tabi anne karnında kalsaydı daha hızlı kilo alırdı

asellmom 31+3 te doğum yapmış belki sizinki dahada kilo almış olabilir arkadaşım geçen hafta doğum yaptı cuma ve pzrtesi günü arasında tam 200 gram oynadı yani hızlı bir şekilde alır stres yapmayın yeterki