30. haftada doğum yapanlar destek lütfen🙏
Alismomi Çok sevindim Geç cevap verdim biraz ama olsun beslenmesi nasıl Anne sütü mü veriyosunuz
Hatice_Nur_Henden canım geçmiş olsun 🙏🏻 Bebeginin kilosu iyi yogun bakimda cok kalacagini sanmıyorum icini ferah tut 💕 allah yardımcınız olsun
Esrahaliscelik
Rabbim yardımcın olsun seninde bebegininde güç ve sabir versin insaAllah ikinizede bu sıkıntılarda geçer canim
Suheylamum amin Allah razı olsun 🤲♥️
Hatice_Nur_Henden olsun sorun değil bebişle hemen bakamıyoruz telefona :) emmiyor maalesef küvezde biberona alışmış ama ben sağıp veriyorum
Alismomi ne kadar kaldınız kuvezde kaç haftalık doğdu acaba
Hatice_Nur_Henden canm nasl oldun bebeğin iyimi doğumun sebebi neydi
Benimde 31+4 de dogdu 4 gun oldu 1750 gram 48 cm di 4 gundur kuvezde varmi hu haftada nu kiloda dogum yapan
Hatice_Nur_Henden canım maşallah kilosu zaten haftasına göre hemen hemen iki hafta önde. Ciğerleri iyice gelişsin diye bekliyorlardır sen rabbime güven allahın izniyle sağlıkla kavusacaksın
Nuurylmz Merhaba canım ben 32+3 1500 gram doğdu bebeğim kuvezde suan 32 gün oldu
asellmom Hayır bu bebekten bebeğe değişir mesela oglum1450 kg olarak doğdu ve doktorlar sansilisin güzel kiloda doğdu daha çabuk toparlanicak dedi nitekimde öyle oldu tabi anne karnında kalsaydı daha hızlı kilo alırdı
asellmom 31+3 te doğum yapmış belki sizinki dahada kilo almış olabilir arkadaşım geçen hafta doğum yaptı cuma ve pzrtesi günü arasında tam 200 gram oynadı yani hızlı bir şekilde alır stres yapmayın yeterki