24+5 oldum kusmam devam ediyor çıkarırken karnım ağrıyor bebeğe zararı var mıdır
Bebeğe zarar verir mi
RumeysaNur34 ben ilk hamileligimde 32. Haftama kadar kustum canım bı sıkıntı olmamıştı doğuma kadar kusanda var valla zor ama rabbimin izniyle bebeklere bişey olmuyor 😇
DiSaMeKa_2018 inşallah canım bitsede rahat etsem ağrı oluyor korkuyorum açıkçası oğluma hamileyken bu kadar uzun sürmemişti kızımda hala bitmedi
RumeysaNur34 sanmıyorum ya benim doktorum mide bulantın aslında iyi bişey dedi sağlıklı olduğuna işaret dedi
nuriyedemir benim doktorumda söylemişti hatta mide bulantısı çok olan annelerin bebekleri daha sağlıklı oluyor toplu oluyor demişti ama karnım hafiften belli etmeye başladı ağrı yaptığı için endişe ettim
RumeysaNur34 bişey olmaz inşallah ondan falan siz haşlanmış patates tuzlayıp yiyin tuzlu çubuk kraker muz iyi gelir
nslhnyldz zaten yiyebildiğim sayılı şeyler canım tuz kullanmıyorum ama patates havuç karnabahar brokoli haşlayıp yiyorum başka birşeyi midem kabul etmiyor
RumeysaNur34 hayır canım vermez rahat ol
Meryrel sağol canım Allah razı olsun 🤲
RumeysaNur34 haklısın canım benim de oğlumda olmustu şimdi kızıma hamileyim çok şükür hiç yaşamadım 😇
DiSaMeKa_2018 maşallah canım 😇🤲
RumeysaNur34 bende 24+5 günlük hamileyim bende hala kusuyorum 🤣🙈
Pinarakts yoldaşım 😅 geçer inşallah bir an önce 🤲🤲🤲
RumeysaNur34 arkadasım 9 ay boyunca kustu canm.çok şükür sağlıklı doğdu kızı.
seon90 inşallah o kadar sürmez ya çok teşekkür ederim canım