Bebegimm1 Betl2525 evet birkaç problem nedeniyle riske atmak istemedik doktorumda zorlamak istemedi 🙏
Bbtaan mavi_kus 33+2 den merhaba 🌸 sırt ağrısı ve vajinaya baskı dışında bi sıkıntı yok şükür artık zaman hızlı geçse de doğsa diyorum
Zhra4242 Bbtaan Aynı sorun bendede var sırtım zonkluyor resmen benim ya bide çok yürüdüğüm de bebek düşecek gibi oluyor
Aycaaa571 Busenr aynen valla 😄😄 ben ani bir durum olmazsa sezeryan düşünmüyorum normal istiyorum ana onu da düşündükçe nasıl ıkınırım ya çıkmazsa ya öyle olursa ya böyle olursa derken kendimi yiyorum 😄
Aycaaa571 mavi_kus sezeryan yinede genel anestezi yapıyorlar ama normalde ıkınabilir miyim korkusu var
Kumru_ mavi_kus 33+6 bizde de durumlar aynı . Yan yatmaktan kaburgalarım birbirine geçti artık yana yatamıyorum.Kasılmalarım da çok arttı bu aralar. Tahmini 14aralik gibi görünüyor doğum 👣♥️
mavi_kus Aycaaa571 genel anestezi olmakta geriyor beni ameliyat olma korkusu normaldede dikiş vesaire olacak geriliyorum
mavi_kus Mervenurns izni sonrasına aktarmak için mecburuz keşke 24-32 arasını çalışsaydık da onu aktarsaydık
06yonca mavi_kus aynen bnde doktorum mide yanmasına we agrısına en etkili we hamilelikte hiç bir zararı yok diyerekten werdi we şükür rahatlıyorum içince o şurubu