Eflinn57 mavi_kus Hep derlerdi son aylar daha kötü diye ne olacak ki derdim oluyormuş 🤣 Belimin ağrısına adım atamıyorum sürekli yorgunum ellerim ayaklarım şişiyor bişey yesem hemen midem bulanıyor doğurmak istiyorum ama ondan da korkuyorum 😀
mavi_kus Eflinn57 hahah aynı ben 😂 daha zamanı var 5 hafta ama bian önce kavuşmakta istiyorum bi yandan durabildiği kadar dursun diyorum
Hazall34 Eflinn57 ay benimde tam kalçamın üst tarafında dehşet agrı var 1 haftadır belim belim diyip dolaşıyorum evde özellikle sırt üstü yattığım an aşırı agrıyor belim
Sedefavc mavi_kus aralığın ilk haftası bizde doğumu bekliyoruz herşey hazır sayılır. Yatamiyorum uykular kaçtı artık stres de olmaya başladım hem kavusma istediği hem doğum stresi korkusu 😊 nefes nefese kalıyorum tansiyonum arada düşüyor midem kaynamaya başladı
mavi_kus Sedefavc midemin kaynaması beni öldürüyor zaten 🤮gece sağa sola dönerken uyanıyorum her seferinde geçecek inşallah
Yagmur00 mavi_kus ınsallah canım 22 sonra hıc yuzunu de gormedim biraz inat oyuzden donmez diye dusunuyorum
mavi_kus Yagmur00 yaa yüzünü bizde hiç göremedik inatla göstermiyor ya elini kolunu koyuyor ya sırtını dönüyor doktor doğumda anca göreceksin diyor döner döner konuş onunla ben hep konuştum konuşuyorum akıllı kızım döncek diye
Ufuk 36+2 haftaliyiz kasık ağrısı karın kasılması gece uyuku yok heycan dogrukta 3aralik olcak bizim de
Dfdfdfdf60- Kızlar 34+2 gebelık suyum fazlaymıs dıyabet ve sekerım yok basına gelen vsrmı amnıyon sıvısı fazla olup tehlıkesı olmayan anneler lütfen cevap verın
arelinannesiii mavi_kus benimde suyum azmis size doktor ne soyledi,bana sĩkıntı olmaz dedi ama panik oluyorm