-Arya- Bfduam Yumurtlamanın kaçıncı günüydü tam bilmiyorum çünkü adetim çok düzensiz. Yumurtlama testi de yapmamıştım. 30 31 günde bir oluyordum ben. Ama adete 4 5 gün kala kaset testte çok silik çıktı
Bfduam llFatma önceden ninelerimiz biliyor muydu sanki:) Senin kanda çıkmayıp idrarda çıkması enteresan ama di mi?
llFatma Bfduam benim adet bir hafta gecikti idrar testi yaptım silik çıkmıştı daha sonra kan verdim 34 çıkmıştı megersem geç döllenmeymis bu kadar yani🙄😊🤗
hayalperisi -PembePapatyam- hayır değer yüksek çıkınca ikiz diye düşünüldü ama tek gebelik herhangi bir sorun olmadı çok şükür çok sağlıklı bir gebelik yaşıyorum 17+5 olduk şimdi.
Hayal-123 Kirmizivosvos adetiniz geçmişmismiydi benim de bir gün geçti 24 çıktı ama düsük gibi geldi bana değer korkuyorum
Kirmizivosvos Hayal-123 yok adetim geçmemişti bu değer kişiden kişiye değişir canım benim sen dert etme
hayalperisi -PembePapatyam- ben 5 haftalikken öğrendim ilk ve doktora gittiğimde kesesi kalp sesi her şeyi vardi sanirim erken tutulmasından kaynaklanıyor emin değilim ama bir de doktorum zaten pek önemsemedi ciddi bir sorun olsaydı muhakkak bilgilendirirdi. Sizin değeriniz kaç? Kaç haftaliksiniz?
-PembePapatyam- hayalperisi bende adet tarihime göre 4 haftalığım 4164 çıktı kanda daha gidemedim doktora
Oyilmaz 1528di öğrendiğimde, idrar negatif çıkınca test yapma gereği duymamıştım 😬 iki gün sonra tekrar test verdim 5100 olmuştu sonra doktora gittim.
Deletedmom27272 Bfduam yumurtlama hesaplamadan gebe kaldım adet bittikten sonra gün aşırı ilişkiye girdim
Minmin Vefa55 kuzum ben adet günü 19’la öğrendim şuan 6+4 olduk stres yapma iki günde iki katına çıkması gerekiyor önemli olan o
Vefa55 Minmin 170,7 424,7 922.6 Olarak arttı iki günde bir birazdan doktora gidicem inşallah kese görünür en son kan vereli 2gun geçti
Zeyzeyu19 -PembePapatyam- 5 bucuk 6 idi ☺️ Bayram girdi araya ızıne çıktı doktorum 10 haftalık ken de kalbını dınledık ama normalde 7-8 haftada dinletiliyor