hamilelikyolculugum cnn34 yok düştü hep. 2 gün sonra 5.5 sonraki iki gün sonra 3.3 oldu. Sonraki gün de adet gördüm.
ebruzb Vefa55 adetime iki gün vardı 58 çıkmıştı değerim🤗 önemli olan iki kat artış olacak mı onu takip etmek 🌸
Vefa55 Minmin 170,7 424,7 922.6 Olarak arttı iki günde bir birazdan doktora gidicem inşallah kese görünür en son kan vereli 2gun geçti
Koi Mom6272 yumurtlama bittikten sonra çatlama mı oluyor acaba yani yumurtlamadan sonra hamile kalınabilir mi
cnn34 Vefa55 beta kaçta gördüm canım 625 brnim bugün gözükmedi sadece rahmin güzel kalınlaşmış dedi 😇 bide beta artışın nasıl oldu ?benim 2 gün önce 211 di bugün 625 çıktı
Vefa55 cnn34 29 ekim 170.7 31 Ekim 424.7 02 Kasım 922.6 olarak yükseldi daha sonra kan vermedim canım zaten 4 Kasım’da keseyi gördük çok şükür muhtemelen beta 1800 2000 arası birşeydi iki güne iki katı oluyor cunki 18 Kasım’da kalp atışı için gidicez inşallah 🥰😊
Vefa55 cnn34 Herkeste aynı olmayabilir içini ferah tut ama bildiğim kadarıyla beta 1500u geçince falan kese gözüküyor tabi net bilmiyorum sende 3 4 gün sonra görürsün kesesi geç döllenme falan değilse inşallah 😊🙏
Asibel Esolinn merhaba adetiniz kaç gün gecikmişti. Bugün adet gecikmemin üçüncü günü 45 beta. Daha önceden de kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum biraz
Esolinn Asibel Adetime 6 gün vardı, ama beta değeri herkeste farklı olabiliyor bu bir kriter değil. 2 günde bir düzenli artıyorsa değerin bir önemi yok. İnşallah bebişiniz size tutunur çok sağlıklı bir gebelik olur ❤️
Esolinn Asibel Adetime 6 gün vardı, ama beta değeri herkeste farklı olabiliyor bu bir kriter değil. 2 günde bir düzenli artıyorsa değerin bir önemi yok. İnşallah bebişiniz size tutunur çok sağlıklı bir gebelik olur ❤️
Asibel Esolinn bende salı günü kan vermeyi düşünüyorum inşallah düzenli ve güzel bir artış olur. Güzel haberler verebilirim 💖