hamilelikyolculugum Vefa55 ben kimyasal gebeeliğimi adetime 1 gün kala öğrendiğimde 14tü. Hamile kaldığımda ise adetimden 1 gün önce 872ydi. Önceki değerlerinle karşılaştırabilirsin ama değer güzel gözüküyor. Umarım 2 günde 2 kat artar
cnn34 hamilelikyolculugum kimyasalda 14 yükselmiş miydi canım? 5 gün önce 14 ile öğrendim şuan 211 hala kimyasal olma ihtimali varmı
Vefa55 hamilelikyolculugum evet canım yükselmiş artık kan vermicem cuma günü inşallah doktora gidicem keseyi görmek için 🙂
hamilelikyolculugum cnn34 yok düştü hep. 2 gün sonra 5.5 sonraki iki gün sonra 3.3 oldu. Sonraki gün de adet gördüm.
Bfduam Deletedmom27272 6 gün kala yumurtlamanın kaçıncı günü idi? -Arya- kasettestte yumurtlamanın kaçıncı günü çıkmıştı?
Ranaa54 Vefa55 38 ile öğrendim, bence beta değeriniz çok güzel eğer 2 günde 2 katı oranına çıkarsa korkmayın inşallah hiç bir sıkıntısı olmaz 🙏😇
Vefa55 Ranaa54 çok sağol inşallah 29 ekim 170.7 31 Ekim 424.7 02 Kasım 922.6 Sonuçlarım cuma günü keseyi görmeye gidicez inşallah 🙏
Hayal-123 Kirmizivosvos adetiniz geçmişmismiydi benim de bir gün geçti 24 çıktı ama düsük gibi geldi bana değer korkuyorum
Zeyzeyu19 -PembePapatyam- 5 bucuk 6 idi ☺️ Bayram girdi araya ızıne çıktı doktorum 10 haftalık ken de kalbını dınledık ama normalde 7-8 haftada dinletiliyor
Bfduam llFatma yumurtlaman adetinden kaç gün önce idi geç döllenme olmuş? viildaaannn yumurtlamadan kaç gün sonra değeriniz 0.821 cıkmıştı? Kanda çıkmayıp testte çıkması da çok ilginç di mi?
llFatma Bfduam yumurtlamadan anlamam ki ben ya eşimle korumayı bırakmıştık olursa olur olmazsa olmaz diye düşündük Allah’a bıraktık
-Arya- Bfduam Yumurtlamanın kaçıncı günüydü tam bilmiyorum çünkü adetim çok düzensiz. Yumurtlama testi de yapmamıştım. 30 31 günde bir oluyordum ben. Ama adete 4 5 gün kala kaset testte çok silik çıktı
Deletedmom27272 Bfduam yumurtlama hesaplamadan gebe kaldım adet bittikten sonra gün aşırı ilişkiye girdim
Bfduam llFatma önceden ninelerimiz biliyor muydu sanki:) Senin kanda çıkmayıp idrarda çıkması enteresan ama di mi?