Saaki blueberyy00 ikili testte ki doktora sadece cinsiyet bu haftada belli olur mu diye sordum direkt tahminde bulundu ama olmayadabilir henuz erken dedi ama kontrol için gittiğim doktor assla bişey demiyor neden acaba bende bilmiyorum
blueberyy00 Saaki ikili teste benimki bakmadi bile hiç 14 de gittiğimde de ben ısrarla sordum acaba neden öyle yapıyor cokda iyi doktorum seviyorum bilgili de ama bu konuda biraz sinir ediyor beni millet 11-12 haftada öğreniyor şaka gibi
Azra777 Canım söylememelerinin sebebi bebeğin erkek ise cinsel organı gelişmemişse erken haftalarda baktıklarında direk kız veya göbek kordonu ile karıştırıldığında da erkek denmesine sebep oluyor. Cinsiyete bacak arasından bakıyorlar direk 😊
elifinilki27 Saaki Sadece özel hastane değil devlet doktoru da aynı diyorum ki hocam 15. haftadayız cinsiyet öğrenme şansımız var mı diyorum doktor diyo ki kesinlikle yok bilerek söylemiyor belli çünkü hazır cevaptı 😂
elifinilki27 Saaki 15+5deyim hala öğrenemedim çıldırıcam çorap alıyorum kızlı erkekli anne yanı yatağı aldım mavi renkli karışık birşey oluyo 😂