tontonhanim Kumsallina95 ona randevu alamıyorum sinan erdoğan gidicem bu kontrolde gelişimde oda iyiymiş burdaki yorumlara göre yanib😀 12+4 benim biz daha yolun başındayiz sizin ki kaç haftalik
Kumsallina95 tontonhanim kız bir ay sonraya veriyor randevu ben hep öyle yapıyorum vala benim 22. Haftaya giriş yaptı 😊🤰 o doktorda devlet hastanesi deydi sanırım gelişime gecmis
Gulsumelif Saaki size bu konuda katılıyorum 14 haftalıkken özele gittim 10 gün sürem bittiğinde 16 haftalık oluyordum beni çağırdı 16 haftalıkken belli olur diye
Saaki Gulsumelif sizde normal aylık kontrol zamaninizda gidin bence 16 değil 18 olsun ama sizin dediğiniz olsun
Kumsallina95 tontonhanim hepsini ezberledim ben doğma büyüme buradayım 🤣 sen Süleyman beyden randevu al bak ben 12. Haftada kizimin cinsiyetini öğrendim
tontonhanim Sermec27 teşekkür ederim sanırım kibar bir erkek 😂 kafa yapısından bende erkek diyorum ama anlayan arkadaşlar kemiklerinin narin olduğunu o yüzden kız olacağını söylüyorlar nasip artik 🤗🤗🤗
tontonhanim Kumsallina95 ay maşallah ne güzel hayırla kucağınıza alin inşallah darısı da bana 🙏🤗 o zaman ona gideyim bende bu defa
elifinilki27 Saaki 15+5deyim hala öğrenemedim çıldırıcam çorap alıyorum kızlı erkekli anne yanı yatağı aldım mavi renkli karışık birşey oluyo 😂
Fatma33_ https://imgyukle.com/i/kTvj1v Rica etsem bize de bakar mısınız çok heyecanlıyım çok merak ediyorum🙏😍