Bayraktarn 2inciannelik bikini bölgesi hariç kolay yapıyorum bende ama diğer taraf büyüyen göbekten ötürü zor oluyor 🤦🏻♀️
Secey53 nevarneyokk bende 36. Haftamda kuaföre gittim ve İnan bana o kadar çekinerek gittim ki bir kere aldırınca 2.si daha kolay oluyor. Aldırıyorum en az 10 gün temiz orası o kadar rahat birşeymiş ki daha önce gitmek varmış. Birde kuaför en fazla 10 dk da alıyor. 🙏🏻🙏🏻
Secey53 rabiagucer03 bende yıllardır kolayıma geldiği için jilet kullandım. Şu anda 38. Haftama gircem. 36. Haftamda gittim kuaföre çekine çekine en fazla 10 dk da işi bitirdi. Bende kuaförden çıkıp gezdim 😊😊😊
Sdmrll rabiagucer03 valla bende öyle kökleri kalındı ama bu cesaret gittim yaptrdim acısını dayanilmayacak gibi değil ama çok tahriş oldu hatta kabuk bağladı krem felan sue pudra döktür ben bilemedim
rabiagucer03 Sdmrll bi krem varmış bnde yeni öğrendim onu kullanıp denicem keşke sende kullansaymışsın oranın ağrısıda tam bi bela geçmiş olsun 🥺
Burcuozerdem Bayraktarn kuaföre gidiyorum ben agdaya çünkü evde yapamıyorum cok rahat oluyor evde çektiğin eziyetten başka birşey değil
2prens-annesii blueberyy00 Bence abartıldığı kadar kötü kokmuyor yarım saatlik havalandırma yeterli evi kokmuyor yani o kadar 🤗
blueberyy00 2prens-annesii belki ilk defa denedigim.icin o kadar ağır geldi bana alışınca farklı olabilir
Anemoniasp rabiagucer03 Hep jilete alışkınsa ben olsam ağda bu dönemde yaptırmam. Çünkü en ufak gerilmede karın kasılıyor. Kendinizi bilerek gidin
rabiagucer03 Anemoniasp krem uyuşturuyomuş kız olmadı evde koltuk altıma falan denerim gerçekten uyuşup işe yararsa ağdaya giderim diyorum 😂
sahina- merhabalar ağda erken doğumu tetikliyor diye duymuştum doğru mu sizce? İlk gebeliğim 16 haftalığım ve kuaföre ağdaya gitmeye devam ediyorum da
yigitegenin_annesi nevarneyokk eczanenin arasındkai fark ne ki 🙄 eczanedeki zarralı değilse bende kullanayım😂
Ozlemarslnn Deniiiza neden neden şaşırdınız ki ? Normal bişey bence o samimiyeti yakaladıktan sonra yapılabilir
Deniiiza Ozlemarslnn kişiden kişiye değişir. Ben kaynanami görünce midem bulandidi icin sasirdim bir de heralde. Aram iyi olsa da yaptirmam gerçi