Hasanova Bekar oldugum zamanda lazere gidiyordum miss gibi oh tum vucudum 9hafta daha bende 2ay olucak son lazerimden daha tuy cikmadi cok inceltdi lazer.Jilet kasinti veriyordu kullanamadim❤️
ggunel96 Neden kimse lazere gitmiyoki ben kaç yıldır gidiyorum hem bebeksi pürüzsüz oluyo hem düzenli gidince geç geç ihtiyaç kalıyo men 2 yıldır düzenli gitdiyim için artık 2 ayda 1 ihtiyaç duyuyorum
Hasanova ggunel96 aynen bende duzenli olarak gidiyorum.Turkiyede bilmiyorum fiyatlari ama ben Azerbaycanda yasadiqim icin burda fiyatlar uygun
merakliblog ggunel96 lazere gebeyken gidemiyoruz ki öncesinde gittim baya da bitti ama hamilelikte hormonlardan yine çıktı tek tük misal. Lazer kesin çözüm olmuyor özellikle gebelik döneminde
pinartonguc S02_ Bu cati muayanesi herkese yapiliyormu. Yoksa sadece normal dogum isteyenleremi yapiliyor.
S02_ pinartonguc ya sanırsam ilk geceliği olanlar galiba bi fikrim yok kuzum benim ilk çatıyı kontrol edip ona göre karar veriyorlar sanırım doğum şekline benimde yarın kontrolüm işte öğrencem bakalım
pinartonguc S02_ Tamam canim ogrende bizide bilgilendir bakalim. Benimde ilk gebeligim dogum sekline bebek karar verecek dedi doktorum. Gidisata bakacagiz dedi.
Deniiiza Ozlemarslnn kişiden kişiye değişir. Ben kaynanami görünce midem bulandidi icin sasirdim bir de heralde. Aram iyi olsa da yaptirmam gerçi
Papatyam63 Bayraktarn kuaföre git ağda yap ben öyle yapıyorum valla iyimi yaptım diyorum seyrek çıkıyor bide ayda 1 gidiyorum