blueberyy00 2prens-annesii himm ben bikere deneyeyim dedim günlerce ev kokudan kurtulmadi gelen giden ne kokuyor dedi çok pis kokuyor tövbe ettim bidaha
2prens-annesii blueberyy00 Bence abartıldığı kadar kötü kokmuyor yarım saatlik havalandırma yeterli evi kokmuyor yani o kadar 🤗
edasahbazsahin Valla 37 ye kadar rahat bir şekilde ağda eldiven karışık alıyordum amaaa şu son haftada baya yprucu oluyor ayna ile ağda yaptım umarım bir daha almama gerek kalmadan doğururum😂
Bayraktarn S02_ ben keşke ilk eldivenle alsaydım dedim. Canım tatlıydı jiletle başladım o kadar kalınlaştı ki ondan sonra eldivene geçince bile çok azalıp inceldi
Oguzmine Pisili bnm doktorumda lazer yapılabilir dedi Zaten 1,5 cm cit altına iniyor bebeğe bir zararı yok demişti ama yapan biryer bulunur mu bilmiyorum hamilelere yapmak istemeyebilirker
_Evlatcennetkokusu_ rabiagucer03 hamile agdası var trendylda satılıyor yada krem var anestol diye o zaman acımıyor
Sueda61 minnakanneeee En doğrusu bence.Tabiki her konuda bize yardımcı oluyolar olmalarıda gerekir ama bu kadar da değil yani başka seçenekler olmasa tabiki mecbur kalınca yapsınlar ama kuaförler ne güne duruyor dimi 😄
yigitegenin_annesi nevarneyokk eczanenin arasındkai fark ne ki 🙄 eczanedeki zarralı değilse bende kullanayım😂
2inciannelik Bayraktarn 37+3 üm canım kol bacak koltuk altı yok bende lazere girmiştim ilk gebeliğimde bikini bölgesi için de kuaföre gideceğim o hallediyor o şekilde . Hem geç çıkıyor 1 , 2 ay götürür beni
Bayraktarn 2inciannelik bikini bölgesi hariç kolay yapıyorum bende ama diğer taraf büyüyen göbekten ötürü zor oluyor 🤦🏻♀️
NeseA Aynayı koy önüne permatikle al gerçekten ağda acıtıyor çünkü ister istemez kendini kasıyorsun ben gebelikte hep permatik kullanırım o bimde satılan doğumdan sonra ağda yaparım.