yigitegenin_annesi nevarneyokk doktorlar tüy dökücü önermiyor kesinlikle kimsayal içerriği için zararlı en gzüeli ağda bir acı verici ama işt ekadın olmak zor
Semiha_ Bayraktarn Utanmayın bence çok büyük rahatlık 10 dk sürüyor hemen uğraştırmıyor rahatlık oluyor 🙂
alparslanannesii1661 Bayraktarn kuaföre gidiyorum agda yaptıriyorum 37 olucam nerdeyse esime boyle bisey soylemezdim açıkçası orayi oyle killi görmesini sahsen istemem 1 ay rahatim
2prens-annesii Bayraktarn Yani ben ilk almaya başladığımdan ebri hamamotu kullanıyorum 12 13 yaşımdan beri annemin yönlendirmesiyle. Hamamotuyla başladığım için hiç gürleşmedi tüylerim🤗 birazda sarışın olmamın etkisiyle bebek poposu görünümünde hep 💁🏻♀️🙈
alparslanannesii1661 Bayraktarn ben oyle gosteremem kendimi evliyiz esim tamam ama elden ayaktan dusmedigi surece oraninda bi seksiligi olmali bana göre
blueberyy00 2prens-annesii himm ben bikere deneyeyim dedim günlerce ev kokudan kurtulmadi gelen giden ne kokuyor dedi çok pis kokuyor tövbe ettim bidaha