NurenMahmutakrlkknt Zeynepnacar valla evi taşıyacam gerek yok dayan diyor Çok kolay zannediyor galiba Kendi klima karşısında akşama kadar oh mis
Tugba6336 Deletedmom57 canım annem bir yerde kaynanam bir yerde 😏ikisi de bayramdan sonra gelecek eşim gelirim diyor ama. Hastahanede zaten o en kötü taksiyle giderim oraya gelemezse . Yada gelsin kendi evde doğurtsun 😂😂
Deletedmom57 Tugba6336 hastaneye herkes gelir zaten 😄 benim geceleri kayınvalidemler var da gündüzleri de biri lazım artık kocama dedim gel artık bi işe yara o gelecek iki gün sonra 😂
Deletedmom57 Zeynepnacar sen sürpriz yumurtadan çıkar gibi nerden çıktın gece gece 😂😂 ben ne güzel premsesler gibi uyuycaktım horlaya horlaya 😄
Tugba6336 Deletedmom57 valla ben hep yalnızım hastane kocamın evi burasında ziyaretgahı 😂😂 şaka bir yana ama artık çok zor olmaya başladı tek olmak. Nasıl olacak hiç bilmiyorum
Tugba6336 Zeynepnacar benimki de almıyor ya😂😂 neresi sıcak diyor deliriyorum 😂 sen karslı sın kendine gel en çok sen sıcaktan etkilenmelisin diyorum nafile 😂😂
Zeynepnacar Deletedmom57 program 34 gün diyor kız bekliyorum teyzesi 🙈 ama bana sanki Ağustos 20 oldumu gelecek gibi hissediyorum 🤭 sağlıkla kavuşalım inşallah. Senin erkek demi 🙈🙈
Deletedmom57 Tugba6336 kardeşin akraban falan varsa gelsinler bence kız ağrı girince çok paniklersin yalnız hele gece
Zeynepnacar Tugba6336 ne biçim Karslısın öyle Karslı mı olur diyip gaza getir 😂😂 valla benimki Adanalı şuan Konyadayız ondan hiç etkilenmiyor 😂😂😂