Deletedmom57 Rabia54 tamam işte aynı sorun dayımın gelininde de var devamlı kanama geçiriyor ve doktor devamlı yat ayağa kalkmamaya çalış demiş oda en başından beri sıkıntı yaşıyor şuan 30 haftalık oldu onunki sende dikkat et kendine
Rabia54 Deletedmom57 yatıyorum sürekli banada aynısı denildi çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için Allah razı olsun hayırlısıyla kavuş evladına inşallah
Tugba6336 Zeynepnacar nöbette bu gece 😔 ya o evde olunca yemin ederim esiyor ya 😂😂 artık kaçışı YÖK alacak yoksa onu da uyutmayacam 😂
NurenMahmutakrlkknt Gece gece çok güldüm size kızlar 😂 Be eşlerin vurdun duymazlık benide deli ediyor a
Rabia54 Zeynepnacar amin tek inancım rabbim zaten alanda o verende rabbim hiç bir anneye evlat acısı yasatmasin hayırlısıyla hepimiz kucagimiza alırız insallh çok teşekkür ederim hepinize cevap verdiğiniz için Allah razı olsun
Zeynepnacar Rabia54 senden de Allah razı olsun kardeşim, bol bol dinlen hiç bişeyi kafana takma. Sağlıkla gelecek inşallah yavrun hissediyorum 💜
Tugba6336 Deletedmom57 ay Allah yardımcın olsun bana böyle çok zor geliyor 😔 seni düşünemiyorum. Valla son ayımız çok korkuyorum o nöbetteysen tutarsa diye
Deletedmom57 Rabia54 amin canım benimmm sende inşallah kavuşursun yavruna kötü düşünme kendini strese sokma dua et bol bol düşük riski olupta bebeğini sağ Salim kucağına alan bi sürü insan var sen sadece stres e girme ❤️
Deletedmom57 Tugba6336 Yanında biri olsun bence gündüzleri tamam da gece biri olmalı yanında son ay riskli canım
Tugba6336 Deletedmom57 canım annem bir yerde kaynanam bir yerde 😏ikisi de bayramdan sonra gelecek eşim gelirim diyor ama. Hastahanede zaten o en kötü taksiyle giderim oraya gelemezse . Yada gelsin kendi evde doğurtsun 😂😂